Szekér Csárda. Esküvőhelyszín a Hajógyári Szigeten

Az óbudai Hajógyári szigeten működő Szekér Csárda nem csak turistáknak szóló garantált programjaival, vagy céges rendezvények helyszíneként vált ismertté. Esküvők, lakodalmak szervezői számára is remek adottságokkal jelenik meg. Az akár 500 vendég számára is helyet biztosító belső terem mellett hatalmas kerttel is rendelkezik, ezzel kivételes lehetőségeket kínál.

Az esküvő mindannyiunk életének egyik kiemelkedő eseménye, akár a főszereplői vagyunk, akár azok, akik osztoznak a fiatal pár boldogságában. Egy dologban azonban közösek vagyunk, hogy a legjobbat, a legszebbet szeretnénk kapni vagy adni.

 

Esküvői vendéglátás kínálatunkat ezért úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számára tetsző étel- és italkínálatot, lebonyolítási formát.

 

A vendéglátás formái az esküvőkön

 

Állófogadás

 

Elegáns, de egyszerű megoldás. Stílusa nagyvonalú, a bőséget fejezi ki. A vendégek állva, saját maguk által szervírozva fogyasztják el a büféasztalokra kihelyezett ételeket. A fogadás formát elsősorban akkor ajánljuk, ha az ifjú pár 1-2 órás időtartamra szeretné vendégül látni a násznépet.

 

Ültetett állófogadás

Látványos és elegáns fogadás. Büfé asztalokon széles ételválasztékot biztosítunk, a vendégek saját maguk szervíroznak. A rendezvény helyszínét kör- vagy táblaasztalokkal rendezzük be, az ételek elfogyasztása ezek mellett történik. A fogadás formát az oldotabb hangvételű esküvőkhöz ajánljuk hiszen lehetőséget biztosít, hogy a vendégek jobban “keveredjenek” egymással. (nincs ültetési rend)

Díszétkezés (klasszikus esküvői fogadás)

A vendégek a díszesen megterített asztaloknál foglalnak helyett, az előzetesen egyeztetett étel- és italsort fogyasztják, melyet a felszolgálók szervíroznak. A legelegánsabb étkezési forma, a helyszínt és az asztalokat gazdagon lehet dekorálni. Célszerű a vendégeknek széles ételválasztékot nyújtani, melynek összeállításakor a vendégek korára, nemére étkezési szokásaira is jó ha tekintettel vagyunk.

Részletes ismertetők az esküvőhelyszín adottságairól >>>

Közvetlen kapcsolat lehetősége a Szekér Csárda képviselőjéhez >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing