Székely Tanya Csárda - Gastland Csoport

Ha hihetünk a szakmai legendáriumnak, a Michelin-csillagok odaítélése eredetileg egyszerű volt: egy csillagos étteremért érdemes volt megállni; kétcsillagos étteremért érdemes volt útvonalat változtatni; a háromcsillagosért pedig érdemes volt elindulni. Nos, ha a bon mot igaz, a Székely Tanya Csárda háromcsillagos…
Következő cikkünkben a Gastland-csoport egyik büszkeségét ajánljuk Olvasónk figyelmébe.

A csárda Közvetlenül az osztrák határ mellett, a Szentgotthárd-közeli Rönökön található.
A betérő vendéget letűnt korok igazi csárdahangulata várja: magyaros ízek, tájjelegű ételspecialitások, válogatott, minőségi borok… Külföldi vendégek, vagy a vidéket nem ismerő városiak figyelmébe: ha valahol, hát e helyütt megismerhetik a magyar konyhát, a magyar vendégszeretetet és a magyar virtust!

Székely Tanya Csárda Gastland-csoport HOL Magazin

A helyszín specialitásai a hangulatos borkóstolós vacsorák, saját borospincével-magyar borkülönlegességekkel-, kandallóval. Tranzit, átutazó csoportok részére is gyors, színvonalas vendéglátását garantálnak. Naponta frissen készülő pogácsa és más házi jellegű finomságokból, és konyhafőnök napi kínálatából választhatnak a Vendégek. Fényképtémának sem utolsó a hagyományos székely népviseletbe öltözött felszolgálók látványa!
A Székely Tanya Csárda 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban is elnyerte a 100 legjobb magyar étterem egyike címet. Büszkék vagyunk e kitüntetésre.

Részletes ismertető a Székely Tanya Csárdáról >>>

Gyors ajánlat kérésének lehetősége >>>

Székely Tanya Csárda Gastland-csoport HOL Magazin


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing