SZECSKA 2012

2012. június 30-tól augusztus 25-ig folytatódik a 2011-ben indult Szecska sorozat a Széchenyi Fürdőben. A különleges rendezvény garantáltan új színt hoz a budapesti éjszakába!
Ahogy a neve is sugallja, az idén is a Széchenyi Fürdőben kerül megrendezésre a Szecska névre keresztelt programsorozat. Az egyedi élményt nyújtó parti-sorozat számos elemet ötvöz. A legfontosabb az éjszakai fürdőzés, melyhez élő zene és lenyűgöző fénytechnika társul. A különleges, semmihez sem hasonlítható érzést két hónapon át élvezheted. A Szecska élményt neked sem szabad kihagynod!

Idén is a Budapest szívében található, Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, a Széchenyi Fürdő ad otthont a Szecska névre keresztelt programsorozatnak, ahol a bulizás élményét a szabadtéri medencék gőzölgő termálvízének jótékony hatása színesíti. A tavaly alkalmi jelleggel megtartott Szecska idén nyáron heti rendszerességgel tér vissza és a bulizni vágyók minden szombat éjjel kedvezményes áron élvezhetik az egyedülálló parti-élményt.

Szecska 2012. HOL Magazin 2012.

A Szecskával a szervezők a XXI. század fürdőkultúráját kívánják megteremteni, és erre nagy esélyük van, hiszen minden adott. A rendezvény színvonaláról a Cinetrip rendezvények szervezői gondoskodnak. A zenéért a budapesti zenei élet legkiválóbb DJ-i felelnek, ráadásul változatosan, hiszen minden alkalommal más-más zenei stílus képviselői állnak a DJ-pult mögött. Igen, minden valószínűséggel itt lesz kedvenc DJ-csapatod is, érdemes figyelni az aktuális fellépőket a hivatalos oldalakon.

Az esemény mindenkinek szól kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül. A Szecska garantáltan feledhetetlen élményt nyújt minden korosztály számára, nem beszélve az interkulturális élményekről, hiszen sokan érkeznek külföldről kimondottan a Szecska miatt. Bulizz együtt az öt kontinenssel a legfrissebb és legjobb zenékre, fantasztikus fényáradatban egy éjszakai fürdőzés keretein belül!

Öltözet: vízálló, hűvösebb nyári éjszakán érdemes melegebb ruhát is hozni

És a régi jótanács: a törülközőt ne feledd!

Főszervezők

Az esemény főszervezői a Széchenyi Fürdő és az Intersputnik.

Általános információk

Felnőtt belépő: 2.900 Ft

Felnőtt páros belépőjegy: 4.900 Ft (LIMITÁLT! Csak elővételben vásárolható meg a Hütte Caféban (Szabadság tér, http://huttebudapest.com)

Bővebb információt a http://szecska.hu oldalon, illetve a hivatalos Facebook oldalon (http://www.facebook.com/SzecskaSzecska) találhatsz.

 

Információ:

Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt.

Czinege Szilvia

marketing igazgató

Telefon: +36-1/452-4550

e-mail: czinege.szilvia@spabudapest.hu

Web: www.budapestgyogyfurdoi.hu

 

 

Budapest, 2012. június 8.

 

Szűcs Panni

szóvivő, kommunikációs vezető

BVK Holding Zrt.

 


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing