Száznál több étterem a IV. Országos Étterem Héten

Várhatóan több mint száz közép- és felsőkategóriás étteremben nyílik lehetőségük március 18. és 24. között a IV. Országos Étterem Hét vendégeinek arra, hogy kedvezményes áron minőségi háromfogásos ebéd- és vacsoramenüket kóstolhassanak.

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően változatlanul 3300 forintért fogyaszthatnak a választott étterem kínálatából az Étterem Hétre asztalt foglalók.

Kiss Zoltán, a gasztronómiai programot szervező DiningCity.com munkatársa a programot bemutató sajtótájékoztatón szerdán elmondta, egyelőre mintegy 80 étterem közül lehet választani a www.etteremhet.hu internetes oldalon, de a következő hétre várhatóan száz fölé emelkedik a részt vevő vendéglátóegységek száma.

A legutóbbi, 2012 őszén rendezett Étterem Hét keretében 99 étterem mintegy tizenegy ezer online asztalfoglalót látott vendégül.

A március végi Étterem Hétre kizárólag a www.etteremhet.hu internetes oldalon lehet asztalt foglalni, valós idejű helyfoglalási rendszer segítségével. Minden étterem egyénileg határozza meg, hány vendéget fogad a program keretében.

"A cél ugyanis nem az, hogy tömegrendezvényt hozzunk létre. Azt szeretnénk elérni, hogy az étterem hét keretében érkező vendégek is ugyanolyan bánásmódban részesülhessenek, mint az a la carte vendégek" - hangsúlyozta Kiss Zoltán.

A kínálat széleskörű: a magyaros ízek világától kezdve a francia konyha rafinériájáig terjed, de a kínálatból idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, illetve a mexikói konyha fortélyai sem.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, a holland Étterem Hét népszerűsége után pedig Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban és Magyarországon is bevezették a programot.

 

MTI 2013. február 20., szerda 14:40


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing