Szavak tusája a New York Kávéházban

Ismét összemérik tehetségüket az ifjú írók, költők! A Második New York Irodalmi Páholy Szépírói Versenyt 2012. december 2-án rendezzük meg a Világ Legszebb Kávéházában. Az 50 pályázó vers, rövid próza témakörben mutathatja meg tudását, világszemléletét, a lelkében rejlő érzéseket.

Nagy érdeklődés övezte a II. New York Irodalmi Páholy Szépírói Versenyének kihirdetését. A jelentkezők száma pár napon belül elérte a felső határt, így a tervezettnél korábban le kellett zárni a pályázatot.

A versenyzők vers és rövid próza témakörben remekelhetnek. Erre anonim módon a helyszínen, vagyis a New York Kávéházban van lehetőségük. 3 és fél óra áll rendelkezésükre, hogy elkészítsék pályaműveiket, majd feltöltsék azt a megjelölt oldalra. A zsűri még aznap, a helyszínen dönt, egyben ki is hirdeti a nyerteseket, akinek személye csak az elbírálás után válik ismertté.

Az eredményhirdetés különleges eseményhez kapcsolódik majd: a verseny napján, vagyis 2012. december 2-án a New York Irodalmi Páholy vendége lesz Jókai Anna írónő, aki részt vesz az elismerések átadásában is.

Részletek:

www.irodalmipalyazat.hu


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing