Szalon étterem - tavaszi kollekció

2011. április közepétől a kulináris gasztronómia kedvelői végigkóstolhatják a trend és tradíció szellemében készült, elsősorban szezonális alapanyagokat felhasználó menüsorokat és a’la carte fogásokat. Wolf András és csapata már hetek óta készül a premierre. A közös munka kiterjedt a tálalási dizájn megtervezésére, a menüsorokban szereplő ételek szinergiájának és az ízvilág harmóniájának megteremtésére.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

 

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

A betérő vendégek választhatják menüsorainkat, amelyekből 7 és 4 fogásos a kínálat a hozzá illő borsorral, illetve választhatnak A’ la carte specialitásokat is. Éttermünk keddtől szombatig 12.00 – 22.00 között várja vendégeit. Ízelítőnek 7 fogásos menüsorunk:

• Libamáj jeges grapefruit salátával

• Sonka erőleves pofahússal és érlelt sonkával

• Füstölt rózsaszín galambmell zöldborsófőzelékkel

• Baramundi süllőfilé édesköménnyel és vaníliás almával

• Érlelt hátszín sóban sült céklával és tejfölös uborkasalátával

• Rakott palacsinta tej fagylalttal

• Sajtválaszték

Látogasson el hozzánk! Kóstolja meg ételkülönlegességeinket!

 

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.

New York Szalon. Kulináris élmény a trend és tradíció szellemében.


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing