Szakmai nyílt nap az impozáns Ybl Palotában

Az Ybl Palota április 12-én csütörtökön nagy sikerrel rendezte meg kötetlen hangvételű esküvőszervezőknek tervezett nyílt napját.
Az alkalomra ellátogató szakembereknek lehetőségük adódott megtekinteni az impozáns Palota belső Átriumát, a helyszíni szertartásra széksorosan berendezett Szalont, és a további patinás rendezvénytermeket is.

Vendégeink megízlelhették a Rendezvényközpont kulináris élvezeteket nyújtó konyhájának specialitásait, mint például a nagy népszerűségnek örvendő chillis királyrák pralinét kaporzselével, vagy a karambolás mojito fehércsokoládét mousse-szal, grillázzsal, mely minden résztvevő csodálatát és elismerését elnyerte.

YBL Palota. HOL Magazin 2012.

Az átrium egyedisége, hogy a 400 nm-es belső fedett udvar Budapest egyetlen olyan rendezvényhelyszíne, ahol mások zavarása nélkül lehet kulturáltan dohányozni.

Amennyiben még a 2012-es évre vonatkozóan nem találta meg az álmai esküvői helyszínét, vagy a 2013-as évben kiválasztott dátumot szeretné biztosan a sajátjának tudni, ne habozzon! Forduljon bizalommal az Ybl Palota rendezvényszervezőjéhez!

Közvetlen kapcsolat: Wojtekovits Kinga (06-30-703-04-72)    wojtekovits.kinga@yblrendezveny.hu

YBL Palota. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- A 194. Anna-bál szakmai szemmel
- St. Andrea Skybar: szezon indul!
- A filmturizmus megerősítéséről állapodott meg a Korda Stúdió és a Magyar Turisztikai Ügynökség
- NDustrialStudios egy rendezvényhelyszín a gyárépület közepén
- Ötödik évadjára készül a Budapest Park

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing