Szakmai megnyitó a Vinopolisban

Nagy érdeklődés mellett zajlott le a Vinopolis Budapest szakmai megnyitója. A meghívottak mintegy száz fős tábora elsősorban szakmai újságírókból, rendezvényszervezőkből, illetve szállodák képviselőiből tevődött össze.

Vinopolis Budapest. HOL Magazin 2011.

A Kossuth tér közvetlen közelében található teremegyüttes borszaküzlet, borbár, előadótér és rendezvényhelyszín is egyben. Az Angliából hazatelepült tulajdonos részben a londoni Vinopolis sikerétől ihletve hozta létre budapesti intézményét. A helyiség szakszerű és tetszetős kialakításán túl nagy figyelmet fordított a személyzet összeválogatására is. Valamennyien képzett sommelier-k, vezetőjükül pedig a borászatban jól ismert Petzold Attilát nyerték meg.

A borszaküzlet választéka nagyrészt hazai borvidékek termékeit kínálja, de a legjelentősebb külföldi régiók produktumai is fellelhetőek a polcokon. A bárpultban számos bort a helyszínen is kipróbálhatunk, de széles a választék pálinkafélékből is. Hamarosan kézműves sörök is gazdagítják a kínálatot.

A Falk Miksa utcai portál mögött kitárulkozó helyiségek sora az előtérrel és a bárral kezdődik. A nagyméretű, oszlopokkal és szinteltolásokkal is tagolt terem egyik fala mellett méretes bárpult került kialakításra, míg a másik oldalon színpad áll. Rendezvényteremként értelmezve, már önmagában is képes több száz vendég befogadására és színvonalas vendéglátására. Az innen lépcsőn lesétálva megközelíthető termekkel együtt rendezvénytípusok széles skálája számára nyílnak lehetőségek. Baráti találkozóktól céges ügyfélpartikig vagy dolgozói rendezvényekig, termékbemutatóktól sajtótájékoztatókig terjedhet a paletta. Elsősorban mégis a bor- és gasztronómiai alapú események találhatnak itt otthonra. Ezek sikerében a kialakítandó konyha is segít. A helyi rendezvényszervezk felkészültségéről a soft opening időszakban már lezajlott események sikere árulkodik: a Népszabadság Top 100 borgálája, vagy a Márton-napi liba party elégedett vendégei már jó garanciák a minőségre...


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing