Szabadtéri színpad és rendezvénykert Veszprémben

Veszprémben egyre több az olyan beruházás, amely az igényes, minőségi szolgáltatást biztosítja, ilyen ez a projekt is - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Patak-party szabadtéri színpad és rendezvénykert átadó ünnepségén szombaton

Veszprém gyönyörű, de ezt nem elég az ittenieknek tudni, meg kell mutatni másoknak is. Ehhez ma már magas színvonalú szolgáltatást nyújtó szálláshelyek, vendéglátóegységek vannak a megyeszékhelyen, és számos jó program, Veszprém Fest, Gizella-napok, utcazene-fesztivál vagy éppen a szombaton megnyíló Kabóciádé Családi Fesztivál - fejtegette a közigazgatási és igazságügyi miniszter.

Megjegyezte: jó veszprémi képviselőnek és veszprémi politikusnak lenni, mert az utóbbi években számos nagyszerű beruházást adtak át a városban, ilyen a Patak-party szabadtéri színpad és rendezvénykert is.

A százmilliós beruházást - amelyhez 37 millió forint pályázati pénzt nyertek el - Márkus László, a Betekints Hotel tulajdonosa mutatta be.

Mint mondta, a rendezvénykerttel az önkormányzat által felújított és fejlesztett Veszprém-völgyi szabadidős térre és a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkba érkező vendégek igényeit szeretnék kielégíteni. Olyan gasztronómiai termékeket kínálnak az ide betérőknek, amelyek illeszkednek a szabadtéri, szabadidős programokba - magyarázta Márkus László.

A szabadtéri színpadon bábelőadások, színdarabok, művészeti produkciók, performanszok, stand-up comedy előadások lesznek, de irodalmi, képzőművészeti találkozóknak is helyet adnak majd - ígérte a tulajdonos.

Szombat délután a Kanszerda és a Supergroupies, a Hollywoodoo ad koncertet a Patak-party szabadtéri színpadon, majd a Danny mesél afrikai történeteket, este nyolckor itt mutatják be a jubileumi, XX. Kabóciádé Családi Fesztivál születésnapi meglepetését, majd innen éjszakai kalandtúra indul a Kabóca Bábszínházzal.

Vasárnap egykor a Bábakalács bábszínház A szomorú királykisasszony című darabot játssza.

MTI 2013. június 15., szombat 13:29


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing