SZABADTÉRI HELYSZÍN AZ ŐSZI RENDEZVÉNYEKHEZ? VAN EGY KIVÁLÓ TIPPÜNK!

Aki szervezett már céges rendezvényt, tudja, hogy a siker egyik titka a megfelelő előkészítés. Éppen ezért hiába tűnik még messzinek a csapatépítő-szezon, érdemes már most lefoglalni a helyszínt és elkezdeni szervezni a programokat. Ha szabadtérben gondolkodik, akkor ne is keressen tovább, mondjuk a megoldást: CLUB ALIGA!

A Balatonvilágoson található, Budapesthez legközelebb eső balatoni üdülőközpontunk páratlan adottságokkal rendelkezik: az 50 hektáros ősfás parkokkal tarkított, körbezárt területhez 2 km hosszú saját vízpart tartozik kikötővel, 1000 négyzetméteres rendezvénysátorral, hotelszobáinkban pedig több, mint 430 főt tudunk elszállásolni. Mindezt Budapesttől mindössze 45 percnyi autózásra. Bővebb információért a terület adottságairól kattintson >>>

Club Aliga. Csapatépítő rendezvények helyszíne a Balaton partján. HOL Magazin 2016.

Mivel az idei nyár és ősz is a globális sportrendezvények jegyében telik, arra gondoltunk, a TV előtti izgalmak mellett segítünk az alkalmazottakat élőben is kicsit átmozgatni. Ennek jegyében születtek tematikus csomagajánlataink, ahol a futballtól a vizes sportokon át kínálunk egyszerre kompetitív, vicces és szórakoztató játékokat. 

Ha még bizonytalan a tekintetben, hogy valóban megfelelő helyszín-e a Club Aliga cége számára, tekintse meg a korábbi vállalati rendezvényeinkből összeállított 1 perces videónkat. Ígérjük, hogy meggyőző lesz!

Club Aliga. Csapatépítő rendezvények helyszíne a Balaton partján. HOL Magazin 2016.

Hívjon minket, és elkészítjük személyre szabott ajánlatát! Teljes körű rendezvényszervezéssel is szívesen állunk rendelkezésére!

 

Erdélyi Péter

rendezvényigazgató

+36 30 9000 431

erdelyi.peter@clubaliga.hu

Club Aliga. HOL Magazin 2016.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing