Svábhegyi Vendéglő

Számos kincset rejtenek a Budai-hegyek. Alig ugrásnyira a zsúfolt Belvárostól más világ kezdődik. Ott vannak a barlangok, a kilátók, a Gyermekvasút, a szinte érintetlen erdők és a patinás Svábhegyi Vendéglő.

Svábhegyi Étterem gyönyörű zöldövezeti környezetben, a budai hegyek között várja hangulatos teraszával, éttermével, kávézóval a pihenésre, sportolásra, kikapcsolódásra vágyó vendégeket.

A vendéglő patinás környezetének, egyedi adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas rendezvények helyszínének: esküvők, születésnapi partik, borvacsorák, grill partik, céges rendezvények érettségi találkozók számára. Teraszunk 120 fő elhelyezését, míg a vendéglő 80 fő befogadására alkalmas.

Svábhegyi Vendéglő. HOL Magazin 2012.

Étlapunk összeállításakor különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a jól ismert megszokott ízek mellett különleges íz világú ételek is szerepeljenek étlapunkon.

Folyamatosan frissülő étlapunk a hagyományos házias ízek mellett a nemzetközi inyecségei éppúgy megtalálhatók, mint az egészséges életmód fitnesz, vegetáriánus valamint a gyerekek számára összeállított menük.

Fontosnak tartjuk, hogy azon vendégeink számára is elérhető legyen a gasztronómia élvezete, akik étel intoleranciában szenvednek, így a liszt-, vagy laktózérzékenyeket is vendégül tudjuk látni.

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

Svábhegyi Vendéglő. HOL Magazin 2012.

Svábhegyi Vendéglő. HOL Magazin 2012.

 


Cikkajánló
- Creppy PalacsintaHáz és franchise
- Steiner Kristóf csinálja a “balhét” a Burger Marketben
- A vidéki TOP10 a TOP100-ból
- Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut
- Vidéken is terjeszkedik BELLOZZO®

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing