Surf 'n turf - A TENGER ÉS A SZÁRAZFÖLD összeér Badacsonyban!

2018.07.27. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Pláne Badacsony borterasztól már megszokhattuk, hogy a legtöbb nyári hétvégére egy-egy ismerős séfet vagy csapatot igazolnak le a teraszra, akik a badacsonyi borok mellé fantasztikus ételeket készítenek.

Pár hete már itt volt Balogh Gergely és Mogyorósi Donát a Budaörsi Halpiac, The Fishmonger-től, akik olyan halételeket tettek a vendégeink elé, melyek erősen túlszárnyalták az elvárható szintet. Ők ketten sok éttermet megjártak már, fiatalok, kitartóak és jól áll nekik a terasz is, a kötény is. Ezért komoly technikai tudásukat most újból Badacsonyban vetik be, nem csak halat hoznak magukkal, hanem a surf and turf értelmében a tengert és a szárazföldet kombinálják majd egy-egy fogáson belül. Ezt háromszor is. Imigyen:

- Lazac, sertés rilett, káposzta textúrák,
- Tarja, mazzancole, répa textúrák,
- Lazac ceviche, banánlevélben füstölve, sonka chipsszel

Pláne Badacsony borterasz. HOL Magazin 2018.

EVENT: https://www.facebook.com/events/1928781953851780/


Cikkajánló
- Vidéken is terjeszkedik BELLOZZO®
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba!
- Újra hódít a palacsinta őrület Magyarországon
- Ragyog a Radisson Blu Béke Hotel design-ja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing