Sunday Brunch a Petneházy Étteremben

Emlékeznek még azokra a hétvégékre, amikor az egész család együtt volt és az asztalra került a gőzölgő húsleves? Ezt a hangulatot élhetik át a Petneházy Étterem Sunday Brunch-on, ahol a kemencés és bográcsos ételek mellett olyan ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak, mint a füstölt pisztráng krémes vagy a házi csokoládé.

A Petneházy Sunday Brunch minden héten megújuló ételsorral illetve változatos programokkal várja a látogatókat. Április 8-án a húsvét jegyében a kicsiknek nyuszi simogatóval és játszósarokkal kedveskedtünk, animátorunk és a Petneházy bohóca segítségével pedig mindenki megfesthette saját Húsvéti tojását.

Petneházy Sunday Brunch. HOL Magazin 2012.

Vasárnaponként házi kemencénk mellett séfünk segítségével kicsik és nagyok egyaránt elkészíthetik saját kenyérlángosukat, így a kulináris élvezetek mellett igazi családi élményekkel térhet haza minden vendégünk. További kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark wellness részlege, amelynek szolgáltatásait a Sunday Brunch ideje alatt 25% kedvezménnyel vehetik igénybe.

Időpont: vasárnaponként 12.00 - 15.00-ig

Áraink: 4500 Ft, mely korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmaz

Gyerekkedvezmény: 4-10 éves korig 50%

További információk: www.petnehazy-clubhotel.hu, www.facebook.com/petneházy úr

Mézes krémes. HOL Magazin 2012.

Végre nem kell főzni vasárnap.......! Sunday Brunch a Petneházy Étteremben

Emlékeznek még azokra a hétvégékre, amikor az egész család együtt volt és az asztalra került a gőzölgő húsleves? Ezt a hangulatot élhetik át a Petneházy Étterem Sunday Brunch-on, ahol a kemencés és bográcsos ételek mellett olyan ételkülönlegességeket is megkóstolhatnak, mint a füstölt pisztráng krémes vagy a házi csokoládé. A legkisebbeket játszósarokkal és változatos programokkal várjuk!

 

Részletek a helyszínről >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

Petneházy Sunday Brunch. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing