Sugár mozi - rendezvényhelyszín

A főváros egyik legforgalmasabb csomópontján, modern környezetben, kellemes rendezvényhelyszínekkel várja Önt és vendégeit a Sugár Mozi. A legmodernebb hangtechnikával és digitális vetítővel is felszerelt, héttermes komplexum kiválóan alkalmas a hagyományos és 3D vetítések mellett rendezvények, konferenciák és egyéb zártkörű események lebonyolítására is. A Mozi hét, rendkívül magas színvonalon felszerelt terme összesen 950 fő egyszerre történő fogadását teszi lehetővé. A 400 fős nagyterem a legmodernebb digitális projektorral és színpadtechnikával is felszerelt. A város frekventált közlekedési csomópontjában elhelyezkedő helyszín a tömegközlekedőknek is ideális, míg az autóval érkezők számára 200 férőhelyes parkoló nyújt kényelmes megoldást.

A Sugár Mozi 2007. márciusában kezdte meg működését a teljes külső és belső átalakításon átesett Sugár Üzletközpont második emeletén. A 4 teremmel, mindösszesen 800 fős befogadóképességgel nyíló mozi az elmúlt évek során folyamatosan a budapesti átlag felett teljesít. A sikerek okán 2012 nyarára 8 termes multiplexszé bővült a komplexum, így mára az egészen szűkkörű - 40-50 fős - események mellett akár 1000 fős összejöveteleknek is helyet biztosítunk.

Sugár mozi, rendezvényhelyszín. HOL Magazin 2012.

A 400 fős nagyterem, mely a legmodernebb digitális projektorral és színpadtechnikával is felszerelt, kiválóan alkalmas szakmai programok, konferenciák szervezésére. A város frekventált közlekedési csomópontjában elhelyezkedő helyszín a tömegközlekedőknek is ideális, míg az autóval érkezők számára 200 férőhelyes parkoló nyújt kényelmes megoldást.

A Sugár Mozi minden terme digitális projektorral felszerelt, így 8 különböző méretű helyiség áll rendelkezésre továbbképzéseinek, tréningeinek megtartására. A 400 fős nagytermet 160 fős digitális, illetve két darab 120 fős terem egészíti ki. Stúdiótermeink 48, 44 és 42 ülőhellyel várják Önöket, így a kisebb csoportoknak szervezett workshopokat akár együtt, akár párhuzamosan, külön termekben is tarthatják.

A rendezvényekhez szükséges számítástechnikai eszközöket és azok telepítését minden esetben biztosítani tudjuk, valamint a Mozi teljes területén vezetékes és WiFi (vezeték nélküli) internetkapcsolat vehető igénybe.

Sugár mozi, konferenciahelyszín. HOL Magazin 2012.

Kizárólag friss alapanyagok felhasználásával és óriási választék biztosításával kínálunk Ügyfeleink számára rendezvényeiktől függően kávészünettől, ebéden át, fogadásokon keresztül a svédasztalos vacsoráig bármilyen catering-megoldást kívánság szerint.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing