Sportos születésnap a FÕGÁZ-zal

2011.10.03. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A Városligeti Műjégpályán, szeptember 24-én tartott FÕGÁZ LigetNapon bebizonyosodott, hogy a 155 éve fennálló vállalatcsoport még mindig bírja a tempót. Több ezer ember ünnepelte együtt a FÕGÁZ jubileumi születésnapját. Az egész napos ingyenes, sportos játékok nagy sikert arattak, felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezték magukat. A nap végén kisorsolták a nyereményjátékra regisztrált közel kétezer kilátogató között a FÕGÁZ által felajánlott környezetbarát, sűrített földgáz-üzemű FIAT Punto Evo típusú személyautót.

„A FÕGÁZ LigetNap célja, hogy ügyfeleinkkel együtt ünnepeljünk, hisz nekik köszönhetjük, hogy a FÕGÁZ lendülete 155 éve töretlen”– ezzel a mondattal nyitotta meg Koncz László vezérigazgató a FÕGÁZ LigetNapot. „A 2011. év kiemelkedő jelentőségű a FÕGÁZ életében. Ebben az évben váltak szolgáltatásaink országosan 10 megyében is elérhetővé a lakossági ügyfelek számára. Mindezek mellett idén jubileumi évfordulót is ünneplünk, 155 éve nyújtjuk megbízható, magas színvonalú szolgáltatásainkat ügyfeleink számára”– tette hozzá a vezérigazgató.

A FÕGÁZ a sport és az egészséges életmód elkötelezett támogatójaként idén szponzorálta a Streetball Challenge bajnokságot. A vállalat névadó szponzora volt a streetball versenyek záróeseményének, a FÕGÁZ Budapest OPEN-nek, amely a FÕGÁZ LigetNap társrendezvényeként szintén szeptember 24-én zajlott a Városligeti Műjégpályán. A döntő egyik fontos versenyszáma volt a FÕGÁZ 3 Shots dobóverseny, amelynek első helyezettje 50 ezer forint értékű gázszámla jóváírást kapott a FÕGÁZ-tól.

Főgáz születésnap a Városligetben. HOL Magazin 2011.

Az esélyegyenlőség fényében a Sitku Ernő kosárlabdázó, Bóta Kinga és Szabó Szilvia kajak-kenus, valamint Szabó Bence vívó olimpikonjaink által erősített kosárlabda csapat kerekesszékbe ülve mérkőzött meg a Törekvés SE kerekesszékes kosárlabdázóival. Az olimpikonok csapatába még Koncz László, a FÕGÁZ vezérigazgatója is beszállt egy rövid játék erejéig.

 

Több mint 137 csapatból álló streetball játékosok kemény küzdelme folyt egész nap 23 pályán, hogy végül a FÕGÁZ Budapest OPEN nemzetközi pénzdíjas kategória győztesei jelentős pénzdíjjal a zsebükben térhessenek haza. A programot olyan fellépések színesítették, mint a Face Team akrobatikus kosárlabda csapat, a Bad Boyz és az Appril Project pörgős táncbemutatói vagy a BMX Banditák a rámpákon. Az előadók között kiemelkedő sikert aratott Király L. Norbi, a tavalyi X-faktor győztes, aki külön rajongói tábort vonzott a FÕGÁZ LigetNapra.

A FÕGÁZ LigetNap fénypontja az esti nyereménysorsolás volt, melynek keretében egy környezetbarát, sűrített földgáz-meghajtású, úgynevezett CNG autót sorsoltak ki azok között a látogatók között, akik a nap folyamán regisztráltak. A nyertes egy budapesti hölgy volt, aki a díjat Dr. György Istvántól, Budapest főpolgármester-helyettesétől és a FÕGÁZ képviselőjétől vehette át. Az értékes autó boldog tulajdonosa könnyedén tankolhat majd, a FÕGÁZ-nak köszönhetően megnyitásra kerülő a Kőbányai úti CNG töltőállomáson.

 

A FÕGÁZ-ról

A 155 éves múltra visszatekintő FÕGÁZ Zrt. közel 800.000 fogyasztó energiaigényét elégíti ki nap mint nap. A FÕGÁZ cégcsoport többéves, országos kiterjedésű gázkereskedelmi tevékenységével és egyetemes szolgáltatói tapasztalatával biztosítja ügyfelei számára a színvonalas és folyamatos energiaszolgáltatást. Szolgáltatásai lakossági ügyfelek számára országosan 10 megyében érhetőek el. A FÕGÁZ sikeres, a piaci liberalizáció kezdete óta folyamatosan stabilan, eredményesen működő vállalatcsoport.

Kapcsolat: kommunikacio@fogaz.hu

Telefon:+36-1- 482-1519

Cím: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20.

www.fogaz.hu


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing