Sportmax 2 Hegyvidék

A Sportmax 2 Hegyvidék, 2008. novembere óta fogadja a sportolni vágyókat és a rendezvényeket, a MOM Park Bevásárlóközpont és a Gesztenyés Kert közvetlen szomszédságában. Az igényes és modern sportkomplexumban megtalálható műjégpálya, beltéri és kültéri medencék és egy műfüves focipálya is. A számtalan sportlehetőség mellett a Sportmax 2, ideális helyszín szinte bármilyen rendezvény számára.

Megrendezhetők itt több ezer fős sportesemények, koncertek, bulik, nívós konferenciák, szalagavató bálok, családi és sportnapok, de akár kiállítások, díjátadók is.

szalagavató a Sportmax 2 Hegyvidék sportcsarnokában

Természetesen kisebb családi, baráti vagy gyermekrendezvények lebonyolítására is van mód. Ezek helyszínéül a Csörsz utcai bejárattal szemközti, 106 négyzetméteres Balett terem szolgál.

vip party a Sportmax 2-ben

A Sportmax 2 frekventált, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen fekszik. A MOM Park közelsége számtalan kikapcsolódási-, a közeli szállodák, pedig több különböző kategóriájú szálláslehetőséget biztosítanak a rendezvények résztvevőinek. A helyszínen igény szerint teljes körű catering szolgáltatás is kérhető, melyet a Max Catering biztosít.

A Sportmax 2 Hegyvidékről további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing