Sportmax 1 Újbuda

A Sportmax 1, immáron 5 éve szolgálja ki a sportolni és kikapcsolódni vágyok minden igényét, Újbudán. A modern stílusú és felszereltségű komplexum, 13000 négyzetméteren kínál számtalan sportolási lehetőséget, kezdve a teniszpályától és medencéktől, egészen a műfüves focipályáig. Nem elhanyagolható tény ugyanakkor az sem, hogy a helyszín adottságai szinte bármilyen jellegű és méretű rendezvény lebonyolítását lehetővé teszik.

A Sportmax1 Újbudában megrendezhetők több száz fős konferenciák, gálavacsorák, díjátadók, karácsonyi partyk, szalagavató bálok, családi és sportnapok, de akár több ezer embert megmozgató koncertek és bulik is.

Sportmax 1 Újbuda gála

A nagy létszámú események mellett van lehetőség kisebb kísérőrendezvények (pl. sajtótájékoztatók), vagy családi-baráti összejövetelek megrendezésére is. Ez utóbbiak számára az épület második emeletén található, 135 négyzetméteres különterem áll rendelkezésre.

Sportmax 1 Újbuda születésnap

A Sportmax 1-ben megrendezett rendezvények résztvevőinek kényelmét, a modern és igényes környezet mellett, professzionális kiszolgálás és igény szerint teljeskörű catering szolgáltatás biztosítja.

A Sportmax 1 Újbudáról tovább információkat talál a helyszinonline.hu oldalon >>>

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing