Sportmax 1. Családi napok ideális helyszíne

Repül az idő! A Sportmax 1 több, mint 5 éve nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, azóta már rendezvények százain mutatta meg lehetőségeit.
A modern stílusban épített, összesen 13.000 négyzetméteren elhelyezkedő, minden szükséges eszközzel felszerelt rendezvényhelyszín szinte bármilyen rendezvény kiszolgálására maradéktalanul alkalmas. Elsősorban mégis családi napok, sportrendezvények, szabadtéri közösségi események helyszíneként javasoljuk.

A helyszínen elérhető sportolási, kikapcsolódási és szórakozási lehetőségek kiemelkedőek. A sportpalota sokszínűségévell, magas színvonalával, zöldövezeti - tömegközlekedéssel mégis jól elérhető - lokációjával unikális szereplője a budapesti rendezvényhelyszínek piacának.

Sportmax 1. Családi napok budapesti helyszíne.

A Sportmax magasan képzett, tapasztalt rendezvényszevező csapata - amennyiben igény van rá - a szervezésben és a lebonyolításban is a megrendelők rendelkezésére áll. A helyszínbejárások alkalmával, valamint az előkészítés folyamán, munkatársaik a rendezvény minél sikeresebb lebonyolítását szem előtt tartva segítik a szervezők munkáját.

A mintegy 1700 négyzetméteres, légkondicionált rendezvénycsarnok, annak minden igényt kielégítő technikai szolgáltatásaival kitűnő helyszíne a beltéri sporteseményeknek, illetve jó lehetőségeket tartogat a családi napok rossz idő esetén fedél alá húzódó vendégeinek is.

A rendezvényközpont  - budai hegyekre néző külső sportpályáival (foci, streetball, tenisz, starndröplabda), szabadtéri füves területeivel, fedett uszodájával és strandjával - mégis a zavartalan nyári napsütésben mutatja meg erényeit.

A helyszín a SpecisLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

Sportmax 1. Családi napok budapesti helyszíne.

Sportmax 1. Családi napok budapesti helyszíne.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing