Sportfesztivál és testépítő Grand Prix Budaörsön

Szombat reggeltől vasárnap hajnalig várja az érdeklődőket a harmadik alkalommal sorra kerülő budaörsi SportFest, mely számos program mellett a WBPF testépítő és fitnesz világszövetség Grand Prix versenyének is otthont ad.

A fesztivál helyszíne a budaörsi sportcsarnok, továbbá a strand bel- és külterülete, ahol szombaton 10 órától vasárnapi hajnali 2 óráig lesznek programok.

A fesztiválon a Grand Prix-verseny mellett küzdősport-bemutatókat is rendeznek, de meg lehet majd ismerkedni a legújabb edzésirányzatokkal is. Mindezek mellett lesz a fiatalok akrobatikus mutatványaira épülő Fitgeneration show, "kezdő fitt szépségek" részére kiírt éjszakai bikiniverseny. A mozogni vágyók a Move színpadnál félóránként más-más mozgásformát végezhetnek, de ki lehet majd próbálni többek között a strandröplabdát, a strandrögbit, a strandkézilabdát és a strandfocit is.

A szervezők gyerekeknek és felnőtteknek is állítanak fel játszóteret, s lesz még például csocsóbajnokság, sörpingpong és sör-váltófutás is.

A WBPF Hungary és a Budaörsi Fiatalok közös rendezvényének fővédnöke Simicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) sportért és ifjúságért felelős államtitkára.

MTI 2013. június 5., szerda 11:29


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing