Sport-, társasági- és üzleti élet új helyszínen: a fővárosban!

Az a miliő, amit az Academy Golf Club, mint rendezvényhelyszín biztosít, egyedülálló lehetőségeket kínál a magán illetve üzleti események exkluzív színvonalú megvalósítására. A környék és a létesítmény különleges természeti adottságai, párosulnak a klubház 21. századi építészeti és dizájn trendeket tükröző jellemvonásaival. A rendezvények megvalósítására a teljes ingatlankomplexum területén, több helyszínen nyílik lehetőség.

Lounge Cafe.
A mintegy 60 fő kényelmes magas szintű vendéglátására alkalmas étterem, kiváló lehetőséget nyújt kisebb gasztronómiával is egybekötött események megrendezésére. A exkluzív enteriőr dizájn és a különleges belsőépítészeti megoldások, igazán minőségi környezetet biztosítnak mind privát, mind üzleti partnereknek részére.

Event Hall.
3-400 fő számára, különleges helyszínen, magas szintű gasztronómiai és technikai szolgáltatásokkal rendezvényt szervezni, igazi szakmai kihívás. Üzleti és privát események, partik, akár esküvők ideális helyszíne lehet a létesítmény, illetve az Academy Event Hall. Fantasztikus, felemelő, semmivel össze nem téveszthető hangulat, igazi „rendezvény élményt” nyújtó szolgáltatások, a főváros szívében, mégis elszigetelve annak zajától.

Academy Golf Club. HOL Magazin

Corporate események, rendhagyó környezetben.
Az Academy Golf Club nyújtotta rendezvénylehetőségek, újfajta környezetbe helyezik az üzleti élet szereplőinek összejöveteleit. Az event csomagokban a magas szintű gasztronómia és a golf pálya szolgáltatásai, többszintű megvalósítási és szórakozási lehetőséget kínálnak.

A rendezvények üzleti tartalma mellett, a nagyszerű vendéglátás, a sport és a szórakozás szinergiájával együtt változatos megvalósítási lehetőségeket ígérnek.

Az Academy Golf Club rendezvény szolgáltatás portfoliójának kialakításakor, a magas minőség és a széles körben elfogadhatónak ítélt, ár-érték arány került a középpontba. Tartalmilag és árszínvonalukat tekintve is többféle alternatíva nyílik a rendezvény lebonyolításához szükséges szolgáltatások megrendelésére. A klub event üzletágának munkatársai személyre szabott rendezvény- szolgáltatásokkal és csomagokkal állnak a partnerek rendelkezésére.

 - rendezvényszervezés

 - helyszínbérlés

 - catering

 - audio és vizual technikai szolgáltatások

 - extra rendezvény szolgáltatások

 - csoportos golfozás

Részletes információk a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>

Academy Golf Club. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing