SPORT – RENDEZVÉNY – ÉLMÉNY

A MOM Sportközpont 2013. márciusától a XII. kerületi Önkormányzat üzemeltetése alatt áll, a Sport- és Rendezvényközpont 13.000 m2-en helyezkedik el a XII. kerület szívében, az üzleti negyed szomszédságában. A komplexum magában foglalja Buda egyik legnagyobb és legmodernebb uszodáját kül- és beltéri medencékkel, élménymedencével, pázsitos strandterülettel, szaunákkal. 

A helyszín kiajánlója >>>

A MOM Sportközpont multifunkciós sportcsarnokkal rendelkezik, mely számos sportágon túl, a legkülönbözőbb rendezvényeknek is otthont adhat. A külterületen helyezkedik el a létesítmény 20 x 40 m-es műfüves pályája, mely télen és nyáron is a sportolók rendelkezésére áll. A létesítmény 2 parkolóval segíti a hozzánk érkezők kényelmét.

Sport- és Rendezvénycsarnok

 A Sport- és Rendezvénycsarnok sötétített, légkondicionált, több légtérre osztható. Sporteseményekhez sportpadlóval borított, rendezvények esetén fekete balett padlóval fedett. A csarnokhoz catering kiszolgáló helyiség és 3 öltöző tartozik.

MoM Sport. Sportrendezvények tökéletes helyszíne. HOL Magazin 2013.

 Csarnokunk alkalmas kosárlabda, futsall, röplabda, kézilabda, floorball, korfball sportágak kiszolgálására, megfelelő variációban egyidejűleg több sportág is űzhető.

 Rendezvények esetén a sportcsarnok alkalmas sportesemények, konferenciák, sajtótájékoztatók, kiállítások, céges partyk és gálavacsorák, ültetett állófogadások, állófogadások, koncertek, forgatások befogadására.

MoM Sport. Gálavacsorák pompás helyszíne. HOL Magazin 2013.

 Különtermünk szeparált VIP helyiségként szolgálhatja ki a rendezvényeket.

 

Uszoda és Strand

 A minimalista stílusban épült uszoda a fedett területen rendelkezik egy 25 méteres 8 sávos verseny medencével, egy melegvizű élménymedencével, két szaunával és egy gőzkabinnal, továbbá egy 15 x 8 méteres tanmedencével. A 25 méteres medencéhez mobil hangosítás és 230 fős fix lelátó is tartozik.

MoM Sport, fedett uszoda. HOL Magazin 2013.

 Külterületen helyezkedik el a 33 méteres 8 sávos versenymedence, valamint a közel 2500 m2-es füvesített strandterület, mely kültéri rendezvények kiszolgálására is egyaránt alkalmas.

MoM Sport, külső medence. HOL Magazin 2013.

A rendezvényhelyszín a weben >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés >>>

MoM Sport. Sportrendezvények tökéletes helyszíne. HOL Magazin 2013.

MoM Sport, belső medence. HOL Magazin 2013.

MoM Sport, külső sportpályák. HOL Magazin 2013.

MoM Sport, belső medence. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing