Spoon Café & Lounge

Budapest szívében, a Lánchíd lábánál horgonyoz a Spoon Cafe & Lounge. Ez a 75 méter hosszú, háromszintes egyedi építésű állóhajó az adottságainak köszönhetően szinte minden típusú rendezvény lebonyolítására alkalmas, legyenek azok akár konferenciák, céges és vállalati party-k, svédasztalos álló és ültetett fogadások, divatbemutatók, koktél party-k vagy esküvők.

Két étterem, hatalmas körpanorámás felső terasz, nyitható tetejű télikert, 5 bárpult és a vízszint alatti Oriental bár várja a vendégeket.

A bejárattól jobbra helyezkedik el a kötetlenebb, modern stílusú "Lounge". A rendezvényterem berendezését a meleg minimalizmus határozza meg. Swarowski-kristályból készült csillárok, függönyök, trendi cocktail pult és különleges tervezésű olasz székek és kanapék teszik kellemessé a hangulatot. Déltől éjfélig nyitva tartva, itt zajlanak napközbeni zártkörű rendezvényeink: sajtótájékoztatók, üzleti ebédek, állófogadások, könyvbemutatók stb. Este céges vacsoráknak, partiknak, ill. más nagyobb létszámú rendezvényeknek ad helyet.

Spoon Hajó, Lounge. HOL Magazin 2013.

A bejárattól balra az elegáns, arany színnel berendezett "Cafe" helyezkedik el. Napközben itt is lehetőség nyílik zártkörű rendezvények megvalósítására, sajtótájékoztatók, üzleti ebédek, állófogadások, könyvbemutatók megszervezésére. Este az a’la carte vendégek kiszolgálásán túl céges vacsoráknak, partiknak, ill. más nagy létszámú rendezvényeknek ad helyet a rendezvényterem.

Spoon Hajó Café rendezvényterem. HOL Magazin 2013.

A terasz közepén található fűthető Télikert ideális helyszíne lehet kisebb létszámú privát események megrendezésének is. A nyár folyamán a helyiség minden oldalról nyitható - semmi sem akadályozza a kilátást a Budai Várra, a Lánchídra, a pesti történelmi Belvárosra.
Az örökzöldekkel dekorált, csúcstechnológiával felszerelt télikert befogadóképessége évszaktól függetlenül 50-70 fő.

Spoon Hajó Télikert. HOL Magazin 2013.

Bővebb információk a Rendezvényhelyszín specialista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat, ajánlatkérés: Jenei Gábor, +36307542211 vagy jenei.gabor@spooncafe.hu


Cikkajánló
- Vidéken is terjeszkedik BELLOZZO®
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba!
- Újra hódít a palacsinta őrület Magyarországon
- Ragyog a Radisson Blu Béke Hotel design-ja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing