Spirit Hotel Sárvár

A Spirit Hotel Európa egyik legegyedibb szállodája. Különleges formák, csodálatos terek és építészeti újdonságok jellemzik, melyek az érintetlen természettel tökéletes összhangban állnak.

A több mint 10.000 m2 területen elhelyezkedő, luxus kialakítású fürdőrészleg 22 medencéjével, szauna világával és számtalan pihenőterével egyedülálló. A Spirit Hotel saját gyógyvízforrással rendelkezik, amely 1056 méter mélyből tör a felszínre. Az anyatermészet különleges kincse sok kezelés alapjaként szolgál. A szálloda valamennyi termál medencéje kémiai adalékanyagoktól mentes, naponta újra feltöltik friss Spirit gyógyvízzel.

A Spirit Hotel épülete körülöleli a forrást, romantikus menedéket, kényeztető pihenést biztosítva vendégeinek, akik a mindennapok feszített ritmusából hozzánk érkeznek.
273 elegáns, egyedileg berendezett szoba illetve lakosztály, erkéllyel vagy terasszal, békés környezetben. Az egyes szobatípusokban vendégeink kényelmét szolgálja a keleties stílusvilágot idéző körágy, a fantáziasarok, illetve a pezsgőfürdő.

Spirit Hotel Sárvár. HOL Magazin 2011.

Sportolni vágyó vendégeink számára szállodánk a legmodernebb kardio- és fitneszgépekkel felszerelt edzőtermet, bowlingpályát, squashpályát és két teniszpályát kínál, valamint a környéken lehetőség van nordic walkingra, kerékpározásra és lovaglásra.

A Spirit Hotel szolgáltatásai a négy őselem (Föld, Víz, Tűz, Levegő) köré összpontosulnak, amelyek ötödikként az ételek tökéletes harmóniájában egyesülnek.
A Föld, mint Õsanya, sok olyan kincset adott nekünk, amelyek a Víz és Levegő nélkül nem virágozhatnának rajta. A negyedik elem, a Tűz segítségével sok étel készül. A kvintesszencia – a Spirit, az ételeinkben elevenednek meg.

Spirit Hotel Sárvár. HOL Magazin 2011.

Regionális, magyar valamint nemzetközi specialitásokkal kényeztetjük vendégeink ízlelőbimbóit. Minden vendég talál az ízlésvilágának megfelelő ínyencséget.
Válogatott borok, kitűnő párlatok és az egyedülálló környezet biztosítják a kivételes gasztronómia élményét.
Az ételek elkészítésénél előnyben részesítjük az organikus és bioösszetevőket. Magas szakmai elvárások mellett kínálunk böjti kúrákat és diétákat, amelyek egyre növekvő népszerűségnek örvendenek valamint vegetáriánus vendégeinkre is kiemelt figyelmet fordítunk.

Több információ, kontaktok a rendezvényhelyszín helyszinonline.hu aloldalán >>>


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing