Sör és Hot dog az Egykettőben

Kocsmafronton erősít az Egykettő

Mikor? Július 11-20.

Hol? Egykettő Zenés Bisztrókocsma

A street food kedvelői tudják, hogy egy jó sör és mellé egy finom hot dog sokszor felér egy rendes vacsorával. Július 11-étől tíz napon keresztül a sör és a hot dog lesznek az Egykettő Habzó Napok főszereplői. A nyár a sztárpárokról szól az Egykettő Zenés Bisztrókocsmában: már megismerhettük az ország legfinomabb gyöngyözőborait magyaros tésztaételek kíséretében, nem is olyan rég a rosé és a lecsó adott egymásnak randevút. Most viszont ezzel az egészen klasszikus párosítással: sörrel és hot doggal evez új vizekre a gasztronómiában az Egykettő. Különleges kiflikbe töltött különleges kolbászok, a Legenda, a Kapucinus és a Fóti Kézműves Sörfőzde italai, sörworkshopok és sörkóstolók – ezzel készül az Egykettő.

A Hot dog

A kifinomult gasztronómia és az egyszerűen elkészíthető, mondhatni „gyorsétel” között félúton sorakoznak az Egykettő Hot dogjai, melyeket erre az alkalomra álmodtak meg séfjeik. Különleges kolbászokat kóstolhatunk, különleges csomagolásba töltve, ínycsiklandó apró finomságokkal és öntetekkel kiegészítve. Minden hot dog teljes ízkavalkád és gasztroélmény, még azok számára is, akik egyébként nincsenek oda a kolbászfélékért. Ki ne tenne egy próbát a kakukkfüves nyúlkolbásszal, vagy a bazsalikomos csirkekolbásszal? Vagy mi lenne, ha korianderes lazackolbászt töltenék teljes kiőrlésű rozsliszttel készült kiflibe? A sertéskolbászt klasszikus kiflibe teszik, a marhakolbászt barbecue-val bolondítják és ciabatta kifli dukál hozzá.

Az Egykettő hot dog választéka így néz ki:

Kakukkfüves nyúlkolbász tejjel készült vajas kifliben, édes csípős szósz, szárított paradicsom

***

Bazsalikomos csirkekolbász zöldséges kifliben, hagyma chips, házi ketchup

***

Korianderes lazackolbász teljes kiőrlésű rozsliszttel készült kifliben, majonéz, sült édeskömény

***

Sertéskolbász borsikafűvel klasszikus hot dog kifliben, dijoni mustáros majonéz, bacon chips

***

Marhakolbász barbecue-val ciabatta kifliben, cheddar sajt, kovászos uborka tatár

 

A Sör

Ezeknek a finom ételeknek is kell kíséret, vagy éppen fordítva: az ital mellé választjuk meg azt, hogy mit eszünk? Mivel az étkek is innovatívak és új ízélményt jelentenek, így az italok terén is olyan kínálattal készülnek, mely méltó párja ezeknek. Az Egykettő régóta elkötelezett a hazai kézműves sörök iránt, de az Egykettő Habzó Napokra egészen különleges repertoárral készülnek. Három hazai sörfőzde teszi személyesen is tiszteletét, a Kapucinus, a Legenda és a Fóti Kézműves Sörfőzde. Italkészletük legkülönlegesebb és legfinomabb darabjait kínálják majd a rendezvénysorozat ideje alatt. Mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt, akár hölgyekről, akár urakról legyen szó.

Az Egykettő Habzó Napok legizgalmasabb programja biztosan a sörworkshop lesz, ahol szakértők tanítják meg a különböző sörfajtákat, e mellett csütörtöktől szombatig jelen lesznek a sörfőzdék képviselői. Készülnek kóstolócsomaggal, mely révén mindenki bepillantást nyerhet az egyes sörfajtákba, de azonkívül megismerkedhetnek a tíz nap során többek között a Bodzás Angyalka, a Nem Vagyok Én Apáca, a Pokerface, a Kelet-Indiai Társaság, a Sörapu Narancsos-Mézes Gyömbérsöre vagy a Keserű Méz elnevezésű sörökkel.

Az Egykettő várja vendégeit erre a gasztronómiai utazásra! Egyik kezébe ragadjon mindenki egy pohár habzó italt, a másikba pedig egy finom hot dogot, és mulasson, beszélgessen, kóstoljon kedvére!

 

http://egyketto.eu/sor-es-hot-dog/

https://www.facebook.com/events/494051094008792/


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing