Sixt-Feel the motion: Gera már érzi

A Sixt Magyarország Gerával forgatta legújabb reklámfilmjét

Gera Zoltán és a Sixt Autókölcsönző kapcsolata nem új keletű, már-már barátinak is mondható. Ezen apropóból született a gondolat, hogy mind a Sixt, mind pedig Gera számára egy egymás munkásságát támogató, mindkét fél számára előnyös együttműködést hozzanak létre, mely mint a későbbiekben látható is lesz, reklámfilm formájában öltött testet.

A forgatásra 2013 nyarán került sor, ám a konkrét ötlet megszületése előtt hosszú időn keresztül zajlottak az egyeztetések a videók témáját illetően: hogyan is lehetne összekötni Gera 2013-as évét, sajnálatos sport sérülését és a Sixt Autókölcsönző tevékenységét?

Minden bizonnyal a magyar sportkedvelő közönség legtöbb tagja tisztában van vele, hogy 2013 futball szempontjából nem Gera Zoltán éve volt: egy januári sérülés miatt 11 hónapot kellett kihagynia a játékból. A videóhoz a végső ötletet így tehát a sérülés ténye adta.

Egy fárasztó orvosi vizsgálat után ültessük repülőre szomorú főhősünket, legyen egy kellemesnek távolról sem mondható útja Budapest felé, a leszállás után vegye át a Sixttől bérautóját, végül pedig találjon békére a Sixt Magyarország által nyújtott gépkocsi biztonságot és megnyugvást sugárzó elemei között.

Az első videó megtekintése után lehetőségünk van arra, hogy kiválasszuk az út folytatását: szeretnénk Gera mellé ültetni a repülőutak kedvencét, a síró csecsemőt és édesanyját? Megtehetjük! Ha ez nem elég, ültessük inkább egy elvakult rajongója mellé! Ha ezt még mindig nem érezzük elég kínzónak, borítsuk rá egy egész zsúrkocsi tartalmát, ezt mindenki szereti.

Egy biztos: nem lövünk le nagy poént a videók végével kapcsolatban, ha eláruljuk: a Sixt és Gera Zoltán kapcsolatából rossz dolog nem sülhet ki. A vég természetesen happy end, ahogyan az élet is happy end-et produkált: Gera novemberben visszatért a pályára és erősebbnek érzi magát, mint valaha!

Mind a Sixt Autókölcsönző bérlőinek, mind pedig Gera Zoltán rajongótáborának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk a videókkal: https://www.youtube.com/watch?v=CEeA4pKopwA

Amennyiben szeretne 5 napon keresztül akár 5 értékes ajándékhoz is hozzájutni, válaszoljon jól a Sixt Magyarország Facebook oldalán elérhető Gera-Sixt videókra vonatkozó napi kérdésekre és nyerjen egy hétvégére Toyota Auris Hybrid tesztvezetést!

A Sixt – ről:

 

A Sixt AG (székhelye Pullach, München közelében) egy nemzetközi integrált mobilitási szolgáltató. A céget 1912 – ben alapították partnereivel. Ma már több mint 105 országban képviselteti magát. Az autókölcsönzés piacvezetője Németországban és Ausztriában, valamint az egyik legnagyobb teljes körű lízingszolgáltatást nyújtó vállalat. A Sixt Csoport 2012 – ben közel 1,6 milliárd eurós forgalmat bonyolított le, illetve a dolgozók száma ma már meghaladja a 3,000 főt világszerte.

www.sixt.de

A Sixt Magyarország a német Sixt AG franchise partnereként a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő autókölcsönző szolgáltatást nyújt ügyfelei számára Magyarországon. A Sixt rent a car 1999 óta szereplője a magyar gépjármű-kölcsönző piacnak. A Sixt car rental szolgáltatásunk keretében jelenleg 300 bérautó áll ügyfeleink rendelkezésére.

A szigorú Sixt elvárásoknak megfelelően rövid távú autókölcsönzési szolgáltatásunk keretében Magyarországon is ugyanazt a magas színvonalú és kedvező árú szolgáltatást nyújtjuk ügyfeleinknek, mint a világ bármely más pontján működő Sixt kölcsönzési pontok. A Sixt bérautó szolgáltatását igénybe vevő ügyfeleink számára egyaránt garantáljuk, hogy mindig új és kifogástalan állapotú, keveset futott, a technikai újításokat követő autó áll rendelkezésükre.

A Sixt Magyarország eredményességét és szolgáltatásainak minőségét mutatják azok az elismerések, amelyekben az elmúlt években részesült. A vállalat pozitív hírneve elismeréseként 2008-ban, 2010-ben és 2011-ben elnyerte a Superbrands díjat. 2011-ben a Magyar Autókölcsönzők Szövetsége elsőként a Sixtnek adta át az InterCert Kft. által tanúsított Kiváló Minősített Szolgáltató Tanúsítványt. 2012-ben elnyerte a cég a Business Excellence díjat is. 2013 augusztusában több mint 105 Sixt ország közül a Sixt AG „A hónap Sixt Franchise országa” díjával jutalmazta a Sixt Magyarországot kiemelkedő marketing, értékesítési, képzési- és minőség irányítási tevékenységéért. A cég tartós bérlet üzletága pedig 2007-ben elért eredményei alapján kiérdemelte a Leggyorsabban Fejlődő Sixt Leasing Partner címet a Sixt AG akkori 85 partnerországa közül.

www.sixt.hu

 


Cikkajánló
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!
- Csoki-bor kombinációk Valentin-napra!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing