Sissi fagylaltok - ide érdemes eljönni!

2015.06.18. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

"Nem az aromák és a festékek, meg egyéb más állagjavítók tömegével szeretném tömni a vásárlóimat. Nálunk a fagyi abból van, ami a jelleg. A túró túróból. A málna málnából. A csoki csokiból. Éppen ezért nyugodt lelkiismerettel etetem a családokkal a fagyinkat - hiszen tudom, mit esznek."

A fenti mondat - mit mondat, hitvallás - Koncz Andreától, a fő fagylaltboszorkánytól, a gödöllői Sissi fagylaltházak motorjától való. A közelmúltban újabb taggal gyarapodott kis csoport nagy lelkesedéssel, magas minőségtudattal és hihetetlen választékkal várja a hideg csodák kedvelőit.
A kertvárosban nyitott cukrászda pontosan 54-féle fagylalttal csábít, köztük olyan különlegességekkel is, mint a szilvás gombóc, az ibolya, a Mária Valéria tortája, a a Prémium napraforgó, a Rákóczi túrós, vagy a mákos guba.

Blaha Lujza tortája fagyiként a gödöllői Sissi fagylaltozóban. HOL Magazin 2015.


Mindet persze nem tudtam végigkóstolni, de 14-ig bírtam. Nos: hibátlan. Bátor szívvel javaslom mindenkinek! Akár a kastéllyal összevonva, akár az egyre szebb belváros szemléjével együtt, de mára már direkt célpontként is érdemes ide látogatni.
Hadd emeljem ki a menedzsment egészségtudatos szemléletét. Nem csupán cukormentes, de laktózmentes, tejmentes, lisztmentes, gluténmentes, sőt vegán és paleo fagyik is sorakoznak a kínálatban.

Minden igényre felkészültek a Sissi fagylaltmesterei. HOL Magazin 2016. Prémium napraforgó - az idei Év Fagylaltja már a Sissi választékában. HOL Magazin 2015.


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing