Sikondán nyaralni sikk

A Mecsek egyik legszebb völgyében megbúvó Sikondán szokatlanul tiszta és ózondús levegővel valamint lágyan simogató termálvízzel kell számolni. Az itt-tartózkodók közérzetét tovább javítja, hogy ritkaságszámba mennek a szúnyogok. Sikkes, nemde?

A Mecsek egyik legszebb völgye a Pécstől 20 km-re található Sikonda. Az itt található termálvízre már a múlt század elején fürdő települt, így Sikondafürdő a harmincas évekre az ország egyik közkedvelt nyaralóhelyévé vált.

Sikonda a közelmúltban is igyekezett lépést tartani a nyaralóközönség igényeivel. Néhány éve  új termál hotel épült itt és teljesen felújították a kempinget is. A strand és termálfürdő mellett horgásztavak és több erdei kirándulóút várja az idelátogatókat. Sikonda előnyei között tartják számon a szokatlanul tiszta és ózondús levegőt, kiváló, alkalikus, szénsavtartalmú gyógyvizét  és a hegyvidéki fekvés miatt, az enyhébb nyári hőmérsékletet. A nyaralók közérzetét javítja, hogy hazai viszonylatban nagyon kevés szúnyoggal kell számolni.

Sikonda Wellness Hotel. HOL Magazin 2013.

A térség legszínvonalasabb szállodája a Sikonda Wellness Hotel, ahol igényes többgenerációs, négy évszakos exkluzív wellnessfürdőt rendeztek be. A friss erdei levegő, a nyugalom, és a feng shui elvek alapján megformált terek, a kültéri medencék kristálytiszta vizének ragyogó égszínkékje tökéletes kikapcsolódást nyújt. A kicsiket gyermek élménymedence, játszószoba és gyerekmenü, az úszókat sportmedence várja. A szálloda programjai közül érdemes kipróbálni az Aqua Zumbát, mely a Zumba remek hangulatát, erősítő táncos mozdulatait ötvözi az Aqua Fittnes-szel és a szórakoztató zenés esti fürdést. www.sikondafurdo.hu

A Wellness Hotel és a Mediano Camping mellett magánszállások is igénybevehetők Sikondán és a környező falvakban, Magyarszéken és Mánfán.

Komló - Sikonda. HOL Magazin 2013.

A sikondai kempingben a lakókocsi-beállókon és sátorhelyeken kívül 2 személyes, és családok számára ideális 4-5 fős bungalók valamint egy 40 ágyas, csoportok elszállásolására alkalmas vendégház található.  A kemping területén fürdőmedence, strandröplabda pálya, bográcsozó hely és egyéb közösségi élményeket nyújtó létesítmények találhatók, amelyek használata ingyenes. A kemping vendégei ezen kívül  kedvezményes áru belépőt válthatnak a sikondai és hertelendi termálfürdőkbe, a Mecsextrém parkba, és a környékbeli éttermek is kedvezményt biztosítanak a kemping szállóvendégei számára. www.medianocamping.hu

Sikonda központi fekvése miatt a Dél-Dunántúl többi élményközpontja és látnivalói, például Pécsvárad, Siklós, Bikal és Abaliget egyaránt elérhető közelségben vannak.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Cabernet franc és terroir Villányban
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás
- Megújult Etyeken Magyar-kút

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing