Sikeresen lezajlott az EIFFEL Events Hall első rendezvénye

Nagy létszámú céges rendezvénnyel debütált Budapest belvárosának legújabb rendezvényhelyszíne. Az EIFFEL Events Hall a  gyakorlatban is visszaigazolta a Megrendelők hozzá fűzött reményeit.

A dolgozói party 300 meghívottja remekül szórakozott a város tetején kialakított rendezvényhelyszín termeiben. A hatodik  emeleti, kizárólag üvegfalakkal határolt tér egyedülálló panorámát kínált a kivilágított Nagykörútra, a Bazilika és a  Parlament kupoláira, a Budavári Palota épületeire.

EIFFEL Events Hall. HOL Magazin 2010.

A rendezvény vendégei a földszinti high-tech recepcióból a tetőszinti dzsungel-környezetbe lépve váltak az esemény  koncepciójának részesévé. A színpad felől felhangzó kongadobok, a sötétben fluoreszkáló állat- és növénymotívumok  erősítették az őserdő-feelinget, nem is beszélve a kerek asztalok dekorációjáról, a bambusz és orchidea összeállításokról.

A nyitóbeszédnek, majd a könnyűzenei koncertnek és a diszkónak jött el aztán az ideje. A tökéletes hangszigetelésnek hála,  a világváros közepén sem kellett korlátozni a hangerőt.

Az ülősarkokkal, italpultokkal, bor- és sajtkóstolókkal és kis aktívitásokkal színesített helyszín tökéletes háttere volt a  rendezvénynek. A dohányzók, fejüket kiszellőztetni akarók az impozáns méretű, lounge garnitúrákkal berendezett teraszon  találhattak egymásra.

EIFFEL Events Hall. HOL Magazin 2010.

Az Ön rendezvénye is otthont találhat a helyszín termeiben. A helyszíngazdák több szinten, összesen mintegy háromezer négyzetméteren  nyújtanak lehetőséget céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partik, előadások megrendezésére. 

Keresse őket bizalommal - szívesen segítenek: +3630 9994299 vagy info@specia.hu

EIFFEL Events Hall. HOL Magazin 2010.

Az EIFFEL Events Hall, mint rendezvényhelyszín 2010. december 1-től nem üzemel. Belvárosi rendezvényhelyszíneket a továbbiakban is a Rendezvényhelyszín specilaista oldalain keressen >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing