Sikeres karácsonyi partik a MoM Sportban

A megújult külsővel, továbbfejlesztett technikai feltételekkel, jócskán kibővült befogadóképességgel nyitott MoM Sport Rendezvényközpont nagy sikerű karácsonyi partiknak adott otthont az elmúlt év végén. 
A budapesti rendezvénypiac kimagasló helyszíneként, 800-1000 fős céges rendezvények  sorát látta vendégül. Mindezt nem csupán a helyszínt biztosítva, de teljes körű rendezvényszervezési szolgáltatásokat is garantálva. 

Akár berendezéseket és bútorokat, akár hostesseket, személyzetet vagy komplett programválasztékot igényelt a Megrendelő, a MoM Sport profi csapata megfelelt az elvárásoknak.
A műsorokkal, fellépőkkel, sok játékkal színesített partik rendre nagy sikerrel zárultak. Dacára a rendkívül rövid átadási határidőknek, a különböző catering- és rendezvénytechnikai cégek betelepülési igényeinek és az összetett rendezvények kifinomult elvárásainak, a helyszín munkatársai zökkenésmentes működést biztosítottak.

Karácsonyi partik a MoM Sport épületében. HOL Magazin 2014.

Karácsonyi Parik a MoM Sportban. HOL Magazin 2014.

Karácsonyi partik a MoM Sportban. HOL Magazin 2014.

Karácsonyi parti a MoM Sportban. HOL Magazin 2014.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing