Selyemgombolyítóban Bartók Eszterrel

2011. szeptember 9-én 18:00 órakor pontosan 1 792 860 perce, azaz 29 881 órája, vagyis hozzávetőleg 1245 napja, tehát közel három és fél éve kezdte meg működését a Young & Partners. Ebből az alkalomból látta vendégül ügyfeleit.
Az óbudai Selyemgombolyítóban rendezte meg ügyfélpartiját a Young & Partners. A parti központi motívuma az 1 792 860-as szám volt, ami a cég fennállásának perceit jelentette, egészen a buli kezdetéig (átszámolva körülbelül 3,5 év).

A Selyemgombolyító kertjében elhelyezett kanapék és lampionok kellemes lounge hangulatot kölcsönöztek a helynek. A dj-pultnál Shulcz zenélt, az italpultnál pedig színes koktélokat kevertek az ügyfeleknek, akik szép számmal képviseltették magukat többek között a Sanofitól, a GYSEV-től, az EON-tól és Magyar Villamos Művektől is.

Az est programjai között szerepelt két köszöntőbeszéd, amit Kuna Tibor, a Yong & Partners ügyvezető igazgatója, és Rózsa Iván, a Sanofi kommunikációs igazgatója mondott el. Ezen kívül volt blue box fotózás, az ügyfelekhez és tevékenységükhöz kapcsolódó minikiállítás, valamint egy meglepetés, Bartók Eszter személyében.

Az catering hibátlan volt, a pincérek pikáns falatkákat szolgáltak fel a vacsora előtt, ami friss salátákból és grillezett különlegességekből állt, a desszertes pult pedig felejthetetlen somlóit, tiramisut, krémeket és gyümölcsöket kínált.

- kreativ.hu -

 

A Selyemgombolyító, mint rendezvényhelyszín >>>

Közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing