Selyemgombolyító Rendezvényház

Az óbudai Selyemgombolyító Rendezvényház az Árpád-híd és a Filatorigát között a Miklós téren helyezkedik el. A palotaként megjelenő főépületet hatalmas park öleli körbe. A főépület maga is kibérelhető rendezvényekre, mégis a parkkal és az azon belül kialakított helyszínekkel lesz teljes az összkép.

Ideális otthona lehet céges rendezvények, tárgyalások, esküvők, eljegyzések és családi partyk megrendezésére egyaránt. Több, különböző kapacitású rendezvényhelyszínnel szolgálnak az épületen belül és kívül is. Legnagyobb terme az Átrium, mely ültetéstől függően 100 vendég befogadására alkalmas. Természetes fénnyel megvilágított, mely az üvegtetőnek köszönhető. Tárgyalások és megbeszélések számára a legalkalmasabb helyszín a Tárgyaló, mely technikailag teljesen felszerelt. Az átrium és a tárgyaló együtt társas események megtartására ideális.

Selyemgombolyító Rendezvényház átrium

A park önmagában is csodás helyszíne lehet esküvők és családi rendezvények számára, ám a kint kialakított helyszínek még izgalmasabbá varázsolják. A park bejárata melletti kövezett kerti lugas önálló programok és vendégfogadások elhelyezésére alkalmas, hisz akár 100 vendég is kényelmesen leültethető. A park déli részén található kerti pavilon saját bútorzattal rendelkezik, kisebb összejövetelekre a legalkalmasabb. E pavilon alatt található a Selyemgombolyító borospincéje, mely külön engedéllyel szintén kibérelhető prémiumrendezvények számára. A rendezvényhelyszín nem köt kizárólagos beszállítói szerződéseket, a megrendelő elhozhatja neki kedves szolgáltatóit.

A rendezvényház elhelyezkedésének köszönhetően jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind egyénileg. Parkolási lehetőség az épület előtt és mögött, 50 személygépkocsi számára lehetséges.

 

A Selyemgombolyító Rendezvényházról további információk az Esküvőhelyszín specialista oldalain >>> 

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing