Selyemgombolyító - esküvőhelyszín

A nagy múltú óbudai épület e szezontól esküvőhelyszínként lép piacra. Ismerje meg velünk részletesen a barokk villát, a parkját és a bennük rejlő lehetőségeket.

Selyemgombolyító. Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, szabadtéri  helyszín Óbuda.

A Selyemgombolyító épülete Óbuda egyik meghatározó ipartörténeti műemléke. A karbantartott, elegáns parkban magasodó stílusos felépítmény szépen példázza a városrész múltját. A palotaként megjelenő főépület önmagában is otthont adhat rendezvényeknek, de igazából a parkkal együtt mutatja meg valódi kvalitásait.

A Ház földszintjének bizonyos helyiségei vehetők igénybe társasági eseményekre, valamint a gondozott kert és az itt kialakított helyszínek. Ideális felületei lehetnek céges rendezvényeknek, tárgyalásoknak, képzéseknek, kisebb családi napoknak ugyanúgy, mint esküvőknek, eljegyzéseknek, baráti összejöveteleknek és egyéb privát partyknak.

A helyszín jól megközelíthető akár tömegközlekedéssel, akár egyénileg. A közvetlen közelében található a Szentendrei úton a 86, a 106 és a 206 buszok megállói. Kis sétával elérhetőek az 1 villamos és a szentendrei HÉV megállói, illetve Szentlélek téren további buszjáratok végállomásai is.

Személygépkocsival érkezők számára az épület előtt és mögött, közterületen találhatóak parkolóhelyek.

Selyemgombolyító. Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, szabadtéri helyszín Óbuda.

Adottságok

Az épület belső terei ideális színhelyet biztosítanak kisebb céges rendezvények vagy privát események szervezéséhez akár önmagukban, akár a Park tereivel együtt értelmezve. A belső tér 2 rendezvényterme 50-60 vendég számára garantál elegáns környezetet sajtótájékoztatókra, előadásokra, zenei programokra, cocktailpartyra vagy termékbemutatóra.

A Selyemgombolyító szabadtéri helyszínei, a Park, a Pavilon és a kis kerti tó tökéletes hátteret adhatnak a kerti partik, céges családi napok, és remek hangulatú esküvők valamint baráti összejövetelek számára.

A kert két oldalról is megközelíthető, ezzel egyszerre biztosítható a meghívott vendégek zavartalan érkezése és a rendezvénygasztronómia, -technika, -bútorzat betelepülése.

Szolgáltatásaink

Koncepciónk szerint csak a helyszínt és bizonyos alapszolgáltatásokat kínálunk, ezzel szabadon hagyva a választás lehetőségét minden téren. Megrendelőink így magukkal hozhatják kedvenc szolgáltatóikat, vagy konkrét projektre versenyeztethetik beszállítóikat. Nálunk nincsenek kizárólagosságok!

Többet is megtudhat a helyszín lehetőségeiről itt >>>

Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés lehetősége itt >>>


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing