Segítsünk a Vidám Oroszlánnak!

Egy vidám kisoroszlán, aki mozogni szeretne, mint a többi 8 éves gyerek. Két elszánt szülő, akik mindent megtesznek a gyógyulásért. A Dumaszínház 11 humoristája, akik segíteni szeretnének, hogy meglegyen a műtéthez szükséges pénz. Mi hiányzik még Veronika felépüléséhez? A közönség, akik szeretnének nevetve segíteni. Szeptember 30-án maratoni stand up előadáson lesz erre lehetőség. Gyertek, jöjjenek, segítsünk együtt!

 

 Izsó Veronika nyolc évvel ezelőtt, koraszülöttként jött világra, a terhesség 26. hetében. A mindössze 940 grammos kislányka csodálatos akarással küzdött az életéért, és ha nem kapott volna agyvérzést, talán most már a kortársaihoz hasonló örökmozgóként igyekezne felfedezni a világot. Neki azonban mást szánt a sors. Az agyi idegpályák károsodása miatt mozgáskorlátozottá vált, önálló járásra nem képes. A mentálisan teljesen ép, okos, cserfes kis hölgy így is számtalan vidám percet szerez környezetének, miközben felnőtteket megszégyenítő tartással viseli a kezelések, műtétek, gyógyászati eljárások végtelen sorozatát. Egy cél hajtja: meggyógyulni.

Remény pedig van erre is. Hosszú, fájdalmas és főleg drága út vezet még odáig, de a család mindent megtesz azért, hogy Veronika egyszer segédeszközök, agyvíz-elvezető szelep és egyéb műszerek nélkül mozoghasson. Természetesen a lelkesedésnek ebben az esetben is a pénz szab leginkább gátat. A következő nagy lépés a cél felé egy komoly műtét lenne, amit csak az Amerikai Egyesült Államokban lehet elvégezni, körülbelül 15 millió forintos költségen. A Veronika gyógyulásáért létrehozott alapítvány ennek a pénznek az előteremtésén dolgozik jelenleg is.

A Dumaszínház társulata egy emberként mozdult meg Veronika története hallatán, és máris műsorra tűztünk egy jótékonysági előadást, melynek bevételét a Vidám Oroszlán gyógyulásának elősegítésére ajánljuk fel. Tekintettel arra, hogy aki csak teheti a fellépők közül ott lesz, így az előadást kora délutánra tervezzük, szeptember 30-án, 14 órától. A helyszín természetesen a vadonatúj humorbázis, a Corvin Dumaszínház, ami idén áprilisban nyílt, többek között éppen amiatt is, hogy az ilyen nagyszabású rendezvényeknek is európai színvonalú környezetet biztosítson.

 

Fellépők (emelkedő számsorrendben):

Beliczai Balázs 

Felméri Péter

Hajdú Balázs

Janklovics Péter

Kormos Anett

Kőhalmi Zoltán

Litkai Gergely

Lorán Barnabás Trabarna

Mogács Dániel

Rekop György

Tóth Edu

Kérjük segítse Ön is Veronika gyógyulását! Ehhez nem kell mást tennie, mint jegyet vásárolni a műsorra, eljönni és jól szórakozni. A jegyár 4000 Ft, vagyis humoristánként alig több mint 360 Ft. Ennyiért sehol máshol nem nevethet vasárnap délután!

Jegyet rendelni és vásárolni a +3630/680-5263-as telefonszámon és a www.dumaszinhaz.hu oldalon feltüntetett elérhetőségeken (JEGYFOGLALÁS) lehet.

További információk az előadásról a Dumaszínház honlapján, Facebook oldalán, Veronikáról pedig a www.vidamoroszlan.hu oldalon!


Cikkajánló
- Még több zenei élmény a Nemzeti Filharmonikusoktól
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing