Salon étterem 2011-12 téli étlap

2011.12.21. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Amilyen biztos, hogy az őszt a tél követi, olyan biztos, hogy a Salon étterem ínycsiklandó újításokkal rukkol elő minden évszakban.
Az esszenciális magyar gasztronómia kifinomult művelője, Wolf András executive chef, a szeptemberben debütált, teljesen megújult étlapot „téliesítette”.

Természetesen megmaradtak a kínálatban a legnépszerűbb fogások, úgymint a libamájbonbon zöldalmával, vagy a borjúszűz borjúlábbal vesével és karalábé főzelékkel, tormasalátával. Az új étlapon viszont megjelennek a tél ízei, a mézeskalács, a kocsonya, a lencse és a gesztenye is. Ahogy Wolf Andrástól megszokhattuk, meglepő formában, harmonikus ízkombinációkban. A kecskesajt mézeskalács morzsába forgatva, a folyami rák pedig kocsonyaként. A lencse az érlelet marhabélszín köreteként sülve, céklával, a gesztenye pedig csokoládéval és naranccsal desszertként. Az ételek a la carte is rendelhetők, de négy és hét fogásos menüben, valamint vegetáriánus válogatásban is élvezhetők. A kulináris élvezet az ételekhez passzoló borokkal válik teljessé.

Jöjjenek el és ízleljék meg a Salon étterem téli ízeit. Az étterem honlapján: www.newyorkcafe.hu, a teljes étlapot megtekinthetik és természetesen asztalt is foglalhatnak.


Cikkajánló
- Már az Astorián is éttermet nyitott a Pizza Hut
- Vidéken is terjeszkedik BELLOZZO®
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Világbajnoki címért küzd a magyar válogatottal az Avalon Ristorante cukrásza, Nagy Csaba!
- Újra hódít a palacsinta őrület Magyarországon

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing