Sajtótájékoztató a New York Kávéházban

November 15-én, 10 órakor került sor a New York Café Bárzongorista Verseny sajtótájékoztatójára.
Az eseményen mutatkozott be a verseny zsűrije - Nyári Károly, Szentpéteri Csilla, Rakonczai Viktor – és moderátora, Király L. Norbi. Nyári Károly, mint a zsűri elnöke elmondta, hatalmas megtiszteltetés egy olyan versengést zsűrizni, ahol a hagyományok megújításért, a publikum számára szinte feledésbe merült műfaj felélesztéséért szállnak versenybe a művészek.

Most minden zongorázni tudónak esélye van, hogy a világ legszebb kávéházában, a korlátlan lehetőségek zongoráján, egy V-Piano Grand-on bizonyítsa tehetségét. A New York Café történelmi falai között megnyitása óta pezsgő kulturális élet zajlott, amelynek régi fényét szeretné visszaállítani a kávéház, ezért a Rolanddal együttműködve meghirdette a New York Café Bárzongorista Versenyt. A versenyre a jelentkezés már elindult, a pályázatokat 2011. november 20-ig várják a szervezők. A novemberi előválogatás után 2011 decemberétől 6 fordulóban mutathatja be tudását az a 10 zongorista, akiket a szakmai zsűri a legjobbnak ítél. A versenyzők zongorajátékát az érdeklődők személyesen is élvezhetik vasárnap délutánonként a New York Kávéházban megrendezendő nyilvános fordulókon. Szavazataikkal a vendégek is hozzájárulhatnak egy-egy versenyző továbbjutásához.

A verseny fődíja egy 1 000 000 Ft értékű exkluzív szerződés a New York Caféval. A második és harmadik helyezettek egy-egy nagy értékű utazással lehetnek gazdagabbak. A részletes versenykiírást és a pályázati lapot megtalálhatják a www.barzongorista.hu honlapon.

 

Spanyol idegenforgalmi küldöttség a Boscoloban. HOL Magazin 2011.

Spanyol idegenforgalmi küldöttség a Boscolo Hotelben

A tavalyi év után, 2011-ben is bemutatkozik Tenerife turisztikai küldöttsége Budapesten. Idén, november 15-én a Boscolo Holtel ad otthont ennek a rendkívül fontos üzleti, idegenforgalmi eseménynek. A rendezvényen több száz hazai szálloda képviselői ismerkedhetnek meg a spanyol és elsősorban Tenerife szigetének turisztikai, idegenforgalmi ajánlataival. A világ egyik legkeresettebb turisztikai célpontját, az örök tavasz szigetét évente mintegy 7000 magyar keresi fel. A Magyarországon, spanyol turisták által eltöltött vendégéjszakák viszont meghaladják a 250 ezret.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing