Sacelláry kastély. Esküvőhelyszín Budafokon.

A budafoki főtér, a Savoyai Jenő tér mögött magasodó domboldal egyik éke a Sacelláry család patinás otthona. A szecessziós stílusú kastélyt a görög származású mágnás építtette leánya, Irén számára a XIX. század végén. A finom eleganciájú rendezvényhelyszín húszezer négyzetméteres őspark ölelésében látható. A kert vadgesztenyefái a család kedvencei voltak. Leveleik, mint díszítőmotívumok számos elemben köszönnek vissza a kastély falain.

Most rendkívüli ajánlat a júniusban esküvőt szervezőknek! Kérjen ajánlatot most!

A közelmúltban felújított, csodálatos faburkolattal, faragott korlátokkal, gipszstukkókkal és Róth Miksa-ólomüvegekkel díszített aula, az eredeti bútorokkal berendezett impozáns ebédlő, az emeleti nagyterem kivételes körülményeket garantálnak esküvő, lakodalom, eljegyzés vagy akár céges rendezvény, üzleti találkozó megrendezéséhez.

Sacelláry kastély. Rendezvényhelyszín, esküvőhelyszín, konferenciahelyszín

 

A kastélyban több rendezvényterem kínálja lehetőségeit. A kisebb-nagyobb különtermek kiválóan alkalmasak fogadások, tanfolyamok, konferenciák, kiállítások, koncertek, vállalati rendezvények, sajtótájékoztatók, termékbemutatók, kerti mulatságok bonyolítására is.

Az emeleten található 90 négyzetméteres nagyterem exkluzív környezetet biztosít bálok, esküvők, koncertek megvalósításához is. 20 négyzetméteres terasza további lehetőségeket kínál.

A Kastély központ helyisége a Hall. Korhű berendezése, az itt látható eredeti ólomüvegek emlékezetes esküvőket ígérnek. Mivel innen közelíthető meg a rendezvénytermek többsége , a vendégek fogadásához, welcome drink fogyasztásához is reprezentatív környezetet biztosít, de önálló rendezvények is megszervezhetőek itt.

A Sacelláry család régi ebédlője napjainkban tárgyalások, kis létszámú vállalati rendezvények kedvelt helyszíne. Az ebédlő berendezése eredeti állapotában maradt fenn, így korhű hátteret biztosít elegáns vacsorákhoz is.

A Budafok központjában elhelyezkedő épület autóval és tömegközlekedési eszközökkel is megközelíthető. Autóval érkező vendégek számára a kastély területén 15 gépkocsi számára biztonságos parkoló érhető el.

Tömegközlekedési eszközök közül a 47-es villamossal, 3-as vagy 14-es busszal kell a Savoyai Jenő tér megállóig utazni.

Sacelláry kastély. Esküvőhelyszín Budafok.

 

A kastély nagyterme, hallja és kistermei remek lehetőségeket biztosítanak esküvők és lakodalmak számára. A klasszikus menyegzők valamennyi elvárásának megfelelve, akár 100 vendég számára garantál helyet az ültetett esküvői vacsorához. A zenekar, a tánctér a Hallban jelenhet meg.

A kastély parkja pompás háttér lehet fotózáshoz, kisebb aktivitásokhoz - vagy akár az egyházi és polgári szertartáshoz.

Részletes információk a helyszín adottságairól itt >>>

Kapcsolatfelvétel lehetősége itt >>>


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Márványmenyasszony Étterem és Rendezvényhelyszín
- Eszterháza Kulturális, Kutató és Fesztiválközpont
- Tokaj Fesztiválkatlan Rendezvénytér – Kelet-Magyarország legújabb és legnagyobb rendezvényhelyszíne.

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing