Rozémaraton és fürdőfesztivál

Ha már kezd unalmassá válni a láblógatás és a hasunk süttetése, kerekedjünk fel és vegyük az irányt Dél-Dunántúl felé! Megéri a hosszabb út, mert életre szóló élményekkel gazdagodhatunk.

Villányi RozéMaraton 2013

Július 19-20.

A nyár kellős közepén, pontosabban július 19-én és 20-án harmadszor is megrendezésre kerül a RozéMaraton - egy fesztivál, melyen mindenki eszét veszti és rózsaszínben látja, ha nem is a világot, de Villányt biztosan. Tegyünk 100 hosszúlépést Villányban, ahol a borvidék kiváló borászai összegyűlnek, és együtt mérik a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a Villányi Rozét a fesztivál két napján. Aki pedig még a második napon is gyorsan tud futni, az jó eséllyel indulhat a rosé válogatásért!Örömzene, könnyed programok, üdítő rozék, játékok várják két napon át a kisebbeket és nagyobbakat! http://villanyiborvidek.hu/hu/programok/593_villanyi-rozemaraton-2013---beharangozo

RoséMaraton 2013. HOL Magazin 2013.

 

20. Harkányi Fürdőfesztivál

Július 13-14.

Minden évben, július első hétvégéjén szórakoztató programokat, koncerteket, táncbemutatókat, gyermekműsorokat kínál a Harkányi Fürdőfesztivál a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőben. Az 1994 óta megrendezett eseménysorozat elsősorban a fürdő nagyszínpadán zajlik a fürdővendégek szórakoztatására, hangulatuk fokozására. A Fürdőfesztivál programsorozat könnyűzenei- és folklór műsorszámokból áll, a városban pedig bálok és kirakodóvásár teszi teljessé a rendezvényt.

A kétnapos fesztiválon népszerű hazai zenei együttesek mellett a környező településeken és a Harkányon működő hagyományőrző néptáncegyüttesek is fellépnek. Harkány látogatóit kézműves vásár és bor utca fogadja a Zsigmondy-sétányon. A rendezvény mindkét napon bállal és tűzijátékkal záródik.

Villányi kirándlások. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing