Rosalia: nyárköszöntő rozéünnep

2012.05.02. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Programok

Kiemelt rosépalettával, zenés programokkal és különleges menüvel várja vendégeit és a borok szerelmeseit a Rosalia Rosé Garden és éves magyar rozémustra a fővárosban május első hétvégéjén.

A budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpont termeiben és teraszán illetve a MOM Cseresznyés kertben május 4. és 6. között széles borkínálatot, kiemelt rozépalettát kóstolhatnak végig a fesztivál látogatói.

A borokhoz Buday Péter, az étterem séfje különleges menüt állított össze.

A Rosé Garden ingyenesen látogatható rendezvényén kristály kóstolópohár vásárolható. Az első száz női vásárló rózsát, az első száz férfi pedig cseppőrt kap ajándékba.

A rendezvényközpontban május 5-én bemutatják a szinte teljes magyar rozékínálatot, amely a háromezer forintos belépőjeggyel szabadon kóstolható.

A bor és a finom falatok mellé jó hangulatot teremt a színpadon a D'Vine Trio, fellép Orosz Zoltán harmonikaművész, Farkas Sándor bárzongorista és a Gayer Mátyás Trió is.

Számos érdekes programot kínál a Rosalia ideje alatt a MOM Kulturális Központ is. Lesz moldvai csángó népzene, tánc- és daltanítás, fellép a Zurgó Dió. Megtekinthető lesz Iván Ildikó operaénekes, festőművész kiállítása is.

A fesztiválról részletes információk olvashatóak a www.rosalia.hu internetes oldalon.

MTI 2012. május 2., szerda 5:00


Cikkajánló
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Tarolt a Thummerer a világ egyik legrangosabb borversenyén
- DWWA Best in Show díjat nyert a Juliet Victor
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing