RockPart: a Tiamat, a Biohazard és a Kreator Balatonszemesen

 

A Tiamat, a Biohazard és a Kreator lesz a sztárfellépő július 24. és 27. között Balatonszemesen a RockPart'14 fesztiválon.

A rendezvény a klasszikus és újhullámos rock- és metál zene kedvelőit célozza meg. A black metál felől indult, később kísérletező útra lépett svéd Tiamat július 26-án, szombaton késő este ad koncertet Balatonszemesen, a hardcore punkot és heavy metált hiphoppal vegyítő, több mint negyedszázada zúzó brooklyni Biohazard, valamint a német thrash metál meghatározó együttese, a Kreator pedig másnap, a zárónapon - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

A RockPart'14 további fellépői között lesz a death metálban utazó lengyel Behemoth, a finn folk metál képviselője, az Ensiferum, a német Freedom Call, valamint a hazai színtérről a Depresszió, a Sex Action, az Omen, a Nevergreen, a Leander Rising, a Blind Myself, a Watch My Dying vagy a Rómeó vérzik.

A tavaly még Rockbeach Fesztivál néven futó rendezvény idén egy újabb szabadtéri nagyszínpaddal bővül, és a bérletesek számára ingyenes nulladik nappal indul július 24-én. Ekkor lép fel a Lord, a Pokolgép, Deák Bill Gyula és a P. Mobil. Ezzel egy időben a fesztiválsátorban a legjobb magyar tribute együttesek adnak koncertet.

Július 25-től 27-ig minden nap három helyszínen szól a zene a balatonszemesi fesztiválon.

 

 

MTI 2014. július 14., hétfő 15:11


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing