Rendezvényszervezőket kommunikáló új weblapok

Rendezvényszolgáltatókat bemutató új weboldalak váltak hozzáférhetővé a közelmúltban. A rendezvényszervezés, a konferencia- és tréningszervezés, valamint az esküvőszervezés témaköreiben szerveződött linkgyűjtemények felvállalt feladata a legfontosabb információk és kapcsolatok eljuttatása a rendezvénypiachoz. Céges rendezvények, tréningek és továbbképzések szervezői ugyanúgy megtalálhatják a minőségi szolgáltatókat, mint az esküvők vagy baráti találkozók tervezői. A weblapok segítségével akár az otthoni karosszékből, akár az íróasztal mellől egyszerűen, előzetes ismeretek nélkül kapcsolatba léphetnek a tervezett esemény közreműködőivel.

Szervezés Info Portál - www.szervezes.info
Rendezvényszervezés Info Portál - www.rendezveny.szervezes.info
Konferenciaszervezés Info Portál - www.konferencia.szervezes.info
Esküvőszervezés Info Portál - www.eskuvo.szervezes.info

A portálok már most rendezvényszervező ügynökségek, konferenciaszervező ügynökségek és profi esküvőszervezők széles választékát kínálják. A rendezvénygasztronómia és a rendezvénytechnika több részterülettel is képviselteti magát. A party service, a catering mellett, a fénytechnika és a színpadtechnika képviselőin túl, a vőfélytől a rendezvénydekorációig terjed a kínálat.

A weblapok fejlesztői - a rendezvények és esküvők szervezőinek segítésén túl - elsősorban a Rendezvénykatalógus piacvezető pozíciójának megerősítését tűzték ki célul.  A szinergiák erősítése miatt, nyitó akciójukban a Rendezvénykatalógus hirdetői és előfizetői ingyenesen jelenhetnek meg a Szervezés Info Portál releváns felületein.

Természetesen szívesen látják a rendezvénypiac szereplőinek érdeklődését, hirdetési szándékát: info@szervezes.info

A linkajánlók fejlesztését és keresőoptimalizálását is a Specia Kommunikációs Ügynökség munkatársai végezték. Segítségükkel a honlapok a megjelenésük óta eltelt 3 hétben, a Google keresőben, a legfontosabb keresőszavakra már az első oldalakon szerepelnek. A specialisták értenek hozzá...


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing