Rendezvényközpont Budaörsön

A KÜRT Rendezvényközpont Budaörsön, az M1-M7 autópályák bevezető szakaszától 3 percre, a városból könnyen és gyorsan elérhető helyen várja Vendégeit.

Légkondicionált termeikből, a termekhez tartozó 100 m2-es lobbyból és 150 m2-es tetőteraszról csodálatos kilátás nyílik a budaörsi és törökbálinti dombokra. Minden rendezvényterem rendelkezik természetes világítással, valamint a legmagasabb színvonalú akusztikai és hangszigetelési megoldásokkal. A rendezvényközpont audio- és video-berendezései központi stúdióból vezérelhetők. Igény esetén az internet hozzáférésis megoldott.

Kürt Rendezvényközpont Everest rendezvényterem.

A terem előterében ruhatár, raktár és mosdók állnak a szervezők és a Vendégek rendelkezésére. A rendezvényközpont akadálymentes, így mozgáskorlátozott vendégek számára is kényelmesen megközelíthető. Catering szolgáltatás igénybevétele esetén nemcsak igényes, színvonalas kiszolgálásra, de ínycsiklandó menüsorokra is számíthatnak a meghívottak.

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing