Rendezvényközpont a Kopaszi gáton

Új, exkluzív rendezvényhelyszínként 2011. nyár közepétől nyitja meg kapuit a Budapest Party Service saját beruházása keretében megvalósuló Öböl Ház Rendezvényközpont, Budapest egyik legszebb és leghangulatosabb szabadtéri helyszínén, a Kopaszi gáton, ahová immár egész évben várják a privát és céges eseményeket, rendezvényeket.

Nemcsak a télen-nyáron egyedülálló, gyönyörű szép, ápolt Duna parti környezet, hanem az épület adottságai is különlegessé teszik ezt az új rendezvényhelyszínt.

A 2 szintes épület felső szintje egy légterű, csodálatos panorámával a Kopaszi gátra és közvetlen környezetére, 150-200 fős befogadóképességgel, míg az alsó földszinti tér mobilfalakkal szabadon variálható az egy légterű tértől a párhuzamosan több előadással is futó konferenciákig, közvetlen teraszos kapcsolattal a Duna partra, 200-300 főnek kényelmes elhelyezést biztosító rendezvénytérrel.

 Öböl Ház Rendezvényközpont, Budapest új, exkluzív rendezvényhelyszíne

Az Öböl Ház sokszínű lehetőségeivel, kellemes Duna parti egyedülállón különleges és elérhető rendezvényhelyszíne lehet esküvőknek, partnertalálkozóknak, konferenciáknak és egyéb exkluzív céges és privát rendezvényeknek.

Az Öböl bejáratánál nagy területű parkoló található és a Duna part felöl pár lépésnyire az Öböl Háztól kikötő is igénybe vehető, még különlegesebbé és felejthetetlenné téve a rendezvényhelyszínre való megérkezést.

 Öböl Ház Rendezvényközpont, Budapest új, exkluzív rendezvényhelyszíne

Kérjen további információkat és árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken:

Budapest Party Service – Stílussal szolgálunk

06 1 429 9975

info@budapestps.hu

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing