Rendezvényközpont a Kopaszi-gát mellett

Az akár 800 fő befogadására alkalmas ÖbölHáz Rendezvényközponttal kevés helyszín tudja fölvenni a versenyt. A zöld környezet, a félszigetet körülölelő Duna, a szomszédos amfiteátrum csupán a kezdet...
A meleg hangulatot árasztó fapadlózat, az elegáns falbetétek, a változtatható színű fényt sugárzó világítótestek mellett a rendezvényhelyszín technikai felszereltsége is párját ritkítja.

A körpanorámás épület hatalmas üvegfelületei csodálatos panorámát biztosítanak, azonban konferenciák és egyéb, vetítés igényű rendezvények esetére meg kellett oldani a totális elsötétítést. A beépített motoros zsaluzia rendszer percek alatt zár, így biztosítva sötét teret a rendezvénynek.

Egyetlen nagy teremből könnyedén alakítható a vendégtér akár 4 kisebb szekcióteremmé a síneken futó, hangszigetelést mobilfalrendszerrel. Ezzel lehetőség nyílik a termeket szabadon variálni illetve a különböző rendezvények áthallásmentes zavartalanságát biztosítani.

Az épület megtervezésénél kiemelten nagy figyelmet fordítottak a kiszolgáló helyiségek kialakítására is.  Az elegáns előtér, a több száz kabát kapacitású ruhatár, a vendéglátást kiszolgáló hinterland, valamint a magas minőségű mellékhelyiségek lépést tartanak a vendégtér színvonalával.

A technikai helyiség csillagpontos kábelezésnek köszönhetően bárhonnan irányítható a teljes hang és fénytechnika, az esetlegesen telepített intelligens lámpák, továbbá a komplett vetítéstechnika. Számítógépes fényvezérlőpulton előre programozható az épület teljes világítástechnikája, változtatható színű LED festővilágítással. Így a termekben működő fény, hang, vetítés és klímatechnika mind-mind külön is vezérelhető, a termekben folyó különböző igények egymástól függetlenül kielégíthetők.

Tekintse meg a helyszín bemutatkozó kisfilmjét, a képre kattintva!

 

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, direkt kapcsolat lehetősége >>>


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing