Rendezvényhelyszínek Napja 2010.

A MaReSz Rendezvényhelyszín tagozatának legutóbbi ülésén döntés született egy új rendezvény életre hívásáról. A Rendezvényhelyszínek Napja első ízben 2010. október 18-19-én ad lehetőséget a MaReSz-helyszínek bemutatkozására.
A ReN nem más, mint egy közösen szervezett nyílt nap: minden résztvevő a saját helyszínén mutatkozik be, ott várja az érdeklődőket. A Szövetség mindehhez a kommunikációs felületeket és eszközöket biztosítja.

A rendezvény a helyszínek megrendelőit hivatott kiszolgálni. A rendezvényügynökségek, céges megrendelők illetékes döntéshozói, de ugyanígy menyasszonyok és partyszervezők is egy napon, egyeztetett körülmények között teremthetnek kapcsolatot a helyszíngazdákkal. Lehetőség nyílik a szakterület iskoláinak hallgatói számára is rendezvénytermek megismerésére, a személyes kapcsolatok felvételére.

Ezek mellett kiemelt szempont a MaReSz-tagok helyszíneinek képviselete. A közös kommunikáció célja a tagok potenciális megrendelőinek megszólítása. Az őszi Rendezvényhelyszínek Napja után jövőre már tavaszi Napot is szerveznek, ezzel az esküvőhelyszínekre, családi napos helyszínekre is nagyobb figyelmet fókuszálva.
A Szövetség tagjainak előnye behozhatatlan: csak a MaReSz tagjai számára nyílik lehetőség a bemutatkozásra.

A felsorolásban szereplő rendezvényhelyszínek október 18-19-én délelőtt 9,00 és délután 18,00 óra között állnak az érdeklődők rendelkezésére. Külön bejelentkezés nem feltétele a látogatásnak, de hasznos lehet a torlódások elkerülése miatt.

Kérdésekre, észrevételekre szívesen válaszolnak az alábbi címen: info@helyszin.info

A résztvevők listája (még mindig bővülhet, aktuális lista itt)

 


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing