Rendezvényhelyszín a Szentendrei-szigeten

A Bodor Major Budapesttől 30 kilométerre a Szentendrei-szigeten csodálatos környezetben, a Pilis és a Börzsöny által körülfogott 50 hektáron egész évben várja vendégeit.

A Major adottságai és szolgáltatásai méltán lehetnek színvonalas kiegészítői bármely dunakanyari kirándulásnak, mely Esztergom, Visegrád, Szentendre látnivalóinak felfedezésére indul: a majorban található lovas bemutató pálya rendszeres csikós bemutatók helyszíne, az őshonos állatpark pedig a magyar vidéket mutatja be. A karámok és a kocsiszín mentén épült meg a Lipicai Panzió, mely 110 vendég részére nyújt kényelmes elhelyezést. A panzió 2-3 ágyas szobái saját zuhanyzós fürdőszobával, központi fűtéssel, légkondicionálóval és TV-vel állnak a vendégek rendelkezésére. A nomád élet kedvelőit 3 jurtával és kempingezési lehetőség várja.

Lovasainkat póni séta, futószáras oktatás, osztály,- és tereplovaglás, valamint díjugrató és díjlovas edzések várják több felszerelt lovas pályán. Lovainkat mindig a lovas tudásszintjéhez igazodva választható.

A major központi részén fekszik a Kemencés Csárda igazi magyaros csárdahangulattal, ínycsiklandó ételkülönlegességekkel, cigányzenés vacsorával és különböző rendezvényekkel várja vendégeit.

A csárdához kapcsolódik egy fedett terasz, mely végén látvány-grillkonyha található, ahol megtervezheti születésnapi vacsoráját és a Chef az Ön és barátai szeme láttára készíti el ünnepi menüjét. A terasz másik végéhez csatlakozó szőlőlugasos szaletli (kemencékkel és bográcsozó helyekkel) további 80 férőhelyes, amely szintén kedvelt helyszín baráti összejövetelek számára, ahol kemencés és bográcsos ételek várják a mulatozni vágyókat. A terasz előtti hatalmas zöld területen egy szabadtéri gyermekjátszótérrel, kalandparkkal áll a családos vendégek rendelkezésére.

 

A rendezvényhelyszín a helyszinonline oldalain >>>


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing