Rejtély a Royalban

2013. október 16., 18:30 Atrium - Októberben újra Rejtély a Royalban!

Ez alkalommal a népszerű magyar nyomozó "Veszprémi Linda tizedes" szemszögéből nyomozhat.

EGY FELDERÍTETLEN ESET...ki? mikor? hol? miért? hogyan?Vegyen részt egy régi bűntény felderítésében a veszélyekkel és titkokkal teli körúti Royal szállodában!

IZGALMAK, NYOMOZÁS...A nyomok rejtélyes feladványok, játékok megoldásával egyik helyszíntől a másikhoz vezetnek. 
ÍNYCSIKLANDÓ FALATOK...pompás háromfogásos menü és borválaszték.

A Corinthia Hotel Budapest interaktív játéka egy rejtélyre épül, melynek körülményeit meg kell fejtenünk, ezúttal azonban nem otthon, barátok, vagy kollégák körében, hanem a szállodában, a veszélyekkel és titkokkal teli körúti Royal szállodában.

Ezúttal Linda sárga esőköpenyébe bújó bátor és kalandra éhes játékosok feladata, hogy kiderítsék ki?, mikor?, hol?, miért? és hogyan?, azaz milyen eszközzel követte el a bűntényt. Minden játék egy sztorira épül, ami leírja a rejtély megtörténtét és ami a nyomozás alapjául szolgál.

A nyomok egyik helyszín után a másikhoz irányítanak, közben pedig helyes okfejtéssel megtudhatjuk a válaszokat a kérdésekre. Ha minden nyomot, helyszínt és választ megtaláltunk és egy mondatba fogalmazzuk, akkor meg is fejtettük a rejtélyt.

A helyes megfejtők közül sorsoljuk ki a nyertest, akinek egy exkluzív Corinthiás ajándék lesz a jutalma, ezen kívül természetesen minden kedves játékos részt vehet egy fenséges több fogásos vacsorán az elegáns Átrium éttermünkben.

Időpont: 2013. Október 16. 18.30

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

További információ, jelentkezés és ajándékozás esetén voucher igénylés:

Tel: 06- 1-479-4800 / 0630 500 8785

e-mail: concierge.budapest@corinthia.comszabolcs.timku@corinthia.com


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing