Rejtély a Royalban!

2014.03.19. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

EGY FELDERÍTETLEN ESET...ki? mikor? hol? miért? hogyan?Vegyen részt egy régi bűntény felderítésében a veszélyekkel és titkokkal teli körúti Royal szállodában!
IZGALMAK, NYOMOZÁS...A nyomok rejtélyes feladványok, játékok megoldásával egyik helyszíntől a másikhoz vezetnek.
ÍNYCSIKLANDÓ FALATOK...pompás háromfogásos menü és borválaszték.

A Corinthia Hotel Budapest interaktív játéka egy rejtélyre épül, melynek körülményeit meg kell fejtenünk, ezúttal azonban nem otthon, barátok, vagy kollégák körében, hanem a szállodában, a veszélyekkel és titkokkal teli körúti Royal szállodában.

A nyomozó bőrébe bújó bátor és kalandra éhes játékosok feladata, hogy kiderítsék ki?, mikor?, hol?, miért? és hogyan?, azaz milyen eszközzel követte el a bűntényt. Minden játék egy sztorira épül, ami leírja a rejtély megtörténtét és ami a nyomozás alapjául szolgál.

A nyomok egyik helyszín után a másikhoz irányítanak, közben pedig helyes okfejtéssel megtudhatjuk a válaszokat a kérdésekre. Ha minden nyomot, helyszínt és választ megtaláltunk és egy mondatba fogalmazzuk, akkor meg is fejtettük a rejtélyt.

A helyes megfejtők közül sorsoljuk ki a nyertest, akinek egy exkluzív Corinthiás ajándék lesz a jutalma, ezen kívül természetesen minden kedves játékos részt vehet egy fenséges több fogásos vacsorán az elegáns Átrium éttermünkben.

Időpont: 2014. Március 20. 18.30

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest

Ár: 9.900 Ft / fő

corinthia.com/budapest

Rejtély a Royalban. HOL Magazin 2014.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing