Rejtély a Royalban ....

2012.09.13. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok

A Corinthia Hotel Budapest legújabb játéka egy rablásra épül, melynek körülményeit meg kell fejtenünk; ezúttal azonban nem otthon, barátok, vagy kollégák körében, hanem a szállodában, a veszélyekkel és rémségekkel teli körúti Royal szállodában. A nyomozó gúnyájába bújó bátor és kalandra éhes játékosok feladata, hogy kiderítsék ki?, mikor?, hol?, miért? és hogyan?, azaz milyen eszközzel követte el a rablást. Minden játékhoz tartozik egy sztori, ami leírja a gazság megtörténtét és ami alapjául szolgál magának a nyomozásnak is.

A legfontosabb dolog a kiindulási pont megfejtése egy versike, vagy találós kérdés alapján, ami után a nyomok egyik helyszín után a másikhoz irányítanak, közben pedig helyes okfejtéssel megtudhatjuk a válaszokat a fenti kérdésekre. Ha minden nyomot megtaláltunk, akkor minden kérdésre tudjuk majd a választ. Ha pedig a válaszokat egy mondatba fogalmazzuk, akkor meg is fejtettük a rejtélyt. A helyes megfejtések leadhatóak lesznek a nyomozás végén, de hogy hol, arról csak az utolsó nyom megfejtésével szerezhetünk tudomást.

Dátum: 2012.szeptember 21.

Kezdési időpont: 18.30

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, Atrium I.

 

Vacsora: 3 fogásos vacsora üdvözlő itallal és a vacsorához illő borokkal

Ár: 9.900 Ft / fő

Az előadás magyar nyelvű

 

Érdeklődés, helyfoglalás Timku Szabolcsnál: szabolcs.timku@corinthia.com 


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing