Rampart Étterem és Kávézó

2011 áprilisában a Comp-Let Party Service új mérföldkőhöz érkezett: RAMPART Étterem & Kávézó néven megnyitotta első gourmet éttermét a RaM Colosseum Multifunkcionális Rendezvényközpont gasztronómiai gyöngyszemeként. A RAMPART Étterem célja, hogy a RaM-ba látogató, művészetet kedvelő vendégek egy helyen egy időben „kóstolhassanak” bele a színházművészet, a képzőművészet és a konyhaművészet alkotásaiba.

Az étterem a Rendezvényközpont programjaitól függetlenül, egész nap nyitva tart, a vendégek már reggeltől betérhetnek egy friss kávéra és házi süteményre, a nap folyamán egy könnyű üzleti ebédre, vagy este egy meghitt vacsorára. Az előadásra érkezőknek a RAMPART Étterem egyedülálló szolgáltatása a saját könyöklő foglalása, amely igénybevételével a vendégek megkímélhetik magukat a felvonások közötti szokásos büfé előtti sorban állástól. A könyöklő sós és édes falatkák és egy-egy pohár pezsgő várja őket.

www.rampartetterem.hu

Forrás: -comp-let-

 


Cikkajánló
- Krúzolj a Krúzerből indulva
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten
- Elkészül a Párisi Udvar Hotel Budapest az év végére
- Megújul a bajnai Sándor-Metternich-kastély
- Átadták a felújított margitszigeti Casinót

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing