RaM Colosseum. A jól megválasztott helyszín

Szinte valamennyi magyarországi rendezvényszervező és rendezvényszolgáltató ismeri az ExperiDance Táncszínház városliget melletti rendezvényházát. De tudták-e, hogy 2011. tavaszán új otthonukba költöztek? A XIII. kerületi RaM Colosseum rendezvényhelyszínként is bemutatkozik.

Ismerje meg a helyszín bemutatkozó kisfilmjét >>>

Mivel rendezvényszakemberek már kezdetektől tevékenyen részt vettek a tervezésben, a rendezvényközpont minden szempontból tökéletes lett. Jó megközelítések, alaposan átgondolt térkapcsolatok, kialakított hinterland - minden a rendezvényt szervezők igényeinek megfelelően került kialakításra. A színpadi funkció és a rendezvénycélú felhasználás sem zárja ki egymást - a nézőtér lépcsőzetes padlózata a beépített hidraulika alkalmazásával percek alatt válik egyenletes és vízszintes rendezvénytérré.

RaM Colosseum. Budapest legújabb rendezvényhelyszíne

A színpad akár több személygépkocsi súlyát is hordozni képes, ezzel autóbemutatók ideális terepévé is válhat. Emellett kongresszusok, konferenciák, előadások, képzések remek színhelye, de termékbemutatók, sajtótájékoztatók, céges gálavacsorák, ügyfélpartyk vagy akár dolgozói rendezvények és bálok is otthont találhatnak a falak között. Az étterem és a több kisebb rendezvényterem esküvők és egyéb családi események emlékezetes helyszínévé válhat.

Ami a jól megtervezett helyszín igazi előnye, az a színházterem mérete. Az 530 négyzetméteres rendezvényterem önmagában is unikális a budapesti helyszín piacon. Ez ráadásul tovább is bővíthető! A karzattal és a szintbe emelhető színpaddal együtt már közel 900 négyzetméteres tér nyerhető. Mindez egy légtérben, oszlopmentesen, kivételesen jó minőségben.

RaM Colosseum. Budapest legújabb rendezvényhelyszíne

Minden évben nagy kihívás helyszínt találni a 300 fő feletti rendezvényszegmensben. Itt egy kiváló megoldás! A RaM Colosseum akár 600 vendég kerekasztalos vendéglátására alkalmas. Konferenciák, előadások, képzések alkalmával, a széksoros berendezéssel ez a létszám a színpad nélkül is a hétszázhoz közelíthet.

A 2 szekcióterem, a a kerengők, a szabadtéri helyszínek, a teraszok és az étterem további lehetőségeket hordoznak magukban.

Remek megközelíthetőség, párját ritkító méretek, saját bútorzat, beépített magas színvonalú hang- és fénytechnika, akár kamionnal is közvetlenül megközelíthető vendégtér - íme, a tökéletes rendezvényhelyszín!

A rendezvényhelyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>

RaM Colosseum. Budapest legújabb rendezvényhelyszíne


Cikkajánló
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON
- Új extrém szórakoztatóközpont várja a sport szerelmeseit Budapesten

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing